Aktywne Wpisy

kobiaszu +218
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
podrywacz1 +30
@EditorTM: nie spotykają, to jest atak w inne osoby (w tym przypadku dzieci), kiedy ktoś powie coś złego na temat psa
Wycieczki do Biedronki, Lidla, a szczególnie do jakiegoś większego sklepu gdzie jest dział z elektronika i zabawkami to raz na trzy cztery wypady słuchanie nagłych krzyków bachorstwa przeróżnego.
Są jeszcze sąsiedzi w bloku z dzieciakami, które
Jak nie jest zależne? Może nie brać psa do miejsca gdzie ludzie
@EditorTM: Wykopki sobie nowego wroga znalazły, bo atakowanie starego jest teraz niemodne, a wykopek musi stać na froncie cały czas. Minęło góra dwa lata odkąd wykop był zasrany ujadaniem na te przebrzydłe gówniaki, co to ciągle drą japę, są niewychowane i męczące. Ciągłe narzekanie, że brak restauracji i hoteli z zakazem dla kaszojadów. No ale w dobie kryzysu demograficznego już niepolitycznie jest po zasrańcach jechać,
@Wincyyyyj: może pies ma lęk separacyjny i jest w trakcie terapii i nie można go samemu w domu zostawić? Chciałbym żeby życie było takie proste jak się niektórym wykopkom wydaje. Niektórzy natomiast mają w sobie odrobinę empatii i jak trafi im się trudny pies to probója mu pomóc, a nie jak zrobiła by część wykopków z-----ć łopatą w łeb i po
Jednym z mocniejszych napędów obecnego bezmiaru ludzkiego cierpienia jest to, ze biedni ludzie przeczytają kilka postów na jakiś soacialach, a następnie projektują to możliwie najszerzej na własny odbiór świata.
Psy szczekają, dzieci krzyczą, taka ich natura. Robienie z takiego czegoś 'zjawiska społecznego', to jak walka z jesienią, równie sensowna i potrzebna.
No chyba, ze chodzi o +, to wtedy patrz pierwszy akapit( ͡° ͜ʖ ͡
@EditorTM: Twój stolik siedział przy sześciu innych stolikach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)