Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spotykam się z pewną dziewczyną. W ten weekend było nasze 4 spotkanie i ogólnie całe dwa dni spędziliśmy razem u niej w mieszaniu + tam jakiś spacer i kawa na rynku w Krakowie. Ogólnie oboje się bardzo dobrze czujemy ze sobą, mega swobodnie - jest dobrze. Za 4 dni są walentynki i chciałbym się Was zapytać co w ten dzień robić pod względem takim aby jej nie wystraszyć? Nie spotykałem się od roku z nikim i wypadłem z rytmu a że dziewczyna jest naprawdę super, to nie chciałbym jej wystraszyć czymś "odważnym" w ten dzień. Jakieś kwiaty + wyjście na kolację, to będzie dobry pomysł? Wiem, głupio się pytam, ale jednak chociaż w ten dzień chciałbym być ostrożny. Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się dopiero co z kimś spotykać i za rogiem miały być walentynki - stąd moja niepewność. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź oprócz śmieszków - Wam podziękuję #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #pytanie #pytaniedoeksperta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ciężko mi stwierdzić czy uznasz to za odważne czy normalne, ale może zapytaj co chciałaby robić na walentynki, może ma jakiś pomysł, a że się nie znacie za bardzo to pytanie moim zdaniem będzie na miejscu. Jeśli się obrazi za pytanie to już masz pierwszy red flag
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: eh chłopie, zrób to co uważasz i się nad tym dłuzej nie zastanawiaj. przecież jak laska jest normalna to czy dasz głupiego kwiatka, czy zaprosisz ją na kolację, to nic się nie stanie. i daj spokój z tym p--------m "boje się ze ją wystraszę", bo ona prędzej s-------i przez twój brak jaj niż nietrafiony prezent.

a, i skoro dopiero wracasz do rynku matrymonialnego, to obecnie mamy równouprawnienie i walentynki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli to nie jest jakaś Karyna co robi Ci shit testy to cokolwiek byś zaproponował to albo się zgodzi, albo będzie komunikować co woli danego dnia robić. Ważne byś się jej nie oświadczał w walentynki i wątpię by się miała wystraszyć. Przemyśl jak chciałbyś spędzić walentynki i zaproponuj jej tą wizję i zobacz jak zareaguje, może jej się spodoba wizja kolacji na mieście, a może by wolała pogotować kolację w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @TypowyDaltonista: @czescmampytanie @Kitku_Karola dziekuje, wymyślę coś. To był taki luźny wpis i już wiem co zrobię :)

@JajkaNieMajaBialek no i właśnie takim śmieszkom podziękowałem już na samym początku, ale nie - musiał się znaleźć jakiś randomowy wykopek, który rzuca jakimiś dziecinnymi hasłami "normik". Wróć się do przedszkola, albo dorośnij.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim musisz się nauczyć brać co twoje jak facet bo jak tego nie przerobisz to w każdej relacji międzyludzkiej będziesz popychadłem, wiem że to ciężka pigułka do przełknięcia, wyobrażam sobie co by twoja panna pomyślała że jej nowy partner pyta się na wykopie gdzie ją zabrać na walentynki
  • Odpowiedz
Czyli taki standard w dzisiejszych pseudo relacjach, wszystko za szybko, a potem szok, pierwsze dziesięć spotkań jest po to, żeby się poznać, a później dopiero zdecydować czy robimy coś dalej. Także się nie napalaj na nic, bo to tylko chwilowa fascynacja/zauroczenie.
  • Odpowiedz