Aktywne Wpisy
hajsiwo33 +5
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

SzalonyOgorek +435
Spotykam się z pewną dziewczyną. W ten weekend było nasze 4 spotkanie i ogólnie całe dwa dni spędziliśmy razem u niej w mieszaniu + tam jakiś spacer i kawa na rynku w Krakowie. Ogólnie oboje się bardzo dobrze czujemy ze sobą, mega swobodnie - jest dobrze. Za 4 dni są walentynki i chciałbym się Was zapytać co w ten dzień robić pod względem takim aby jej nie wystraszyć? Nie spotykałem się od roku z nikim i wypadłem z rytmu a że dziewczyna jest naprawdę super, to nie chciałbym jej wystraszyć czymś "odważnym" w ten dzień. Jakieś kwiaty + wyjście na kolację, to będzie dobry pomysł? Wiem, głupio się pytam, ale jednak chociaż w ten dzień chciałbym być ostrożny. Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się dopiero co z kimś spotykać i za rogiem miały być walentynki - stąd moja niepewność. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź oprócz śmieszków - Wam podziękuję #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #pytanie #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
a, i skoro dopiero wracasz do rynku matrymonialnego, to obecnie mamy równouprawnienie i walentynki
@JajkaNieMajaBialek no i właśnie takim śmieszkom podziękowałem już na samym początku, ale nie - musiał się znaleźć jakiś randomowy wykopek, który rzuca jakimiś dziecinnymi hasłami "normik". Wróć się do przedszkola, albo dorośnij.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi