Gdy mi smutno, to odpalam sobie wykres akcji Kancelarii Mentzen (symbol: XDD). My na budowie wszyscy za Memcenem. Ktoś wie co to za formacja? xD #bekazkonfederacji #gielda
@talmudyczny_triumfalizm: ten debiut to jest idealny obraz elektoratu jak i samego memcena XD a komunikaty od niego do akcjonariuszy to wisienka na torcie
@talmudyczny_triumfalizm: Jak zwykle wszystko przez Tuska, bo nie wprowadza skomplikowanych zmian prawa podatkowego co pół roku i trzech równoległych sposobów rozliczeń ( ͡°͜ʖ͡°)
@talmudyczny_triumfalizm: Akcje praktycznie na poziomie ceny IPO, część spekulantów zarobiła, część straciła. Ci, którzy nie sprzedali są prawie na zero. @Jamniki2 Oczywiście masz na to jakikolwiek dowód?
@talmudyczny_triumfalizm: no nie było, skoro byli na tyle głupi, żeby zainwestować w spółkę pchającą ip boxy w momencie, gdy rynek na usługę właściwie przestał istnieć
Jak zwykle wszystko przez Tuska, bo nie wprowadza skomplikowanych zmian prawa podatkowego co pół roku i trzech równoległych sposobów rozliczeń ( ͡°͜ʖ͡°)
@przekliniak: Mnie ciekawi czy ludzie, którzy kupili trumpową scam walutę zwalają na Bidena i Kamalę.
wykupiłem eleven, żeby dla odmiany obejrzeć trochę rajduw z polskim komentarzem. najgorzej wydane 15.90 od dawna. tych dwóch placków komentuje bez emocji i jakby za karę tam siedziało. #f1
My na budowie wszyscy za Memcenem.
Ktoś wie co to za formacja? xD
#bekazkonfederacji #gielda
źródło: Przechwytywanie
PobierzFormacja wywróconego stolika.
@manlet185cm: "jest c--j0vvo, nie wiemy jak to poprawić" XDD
Klasyczny wykres z tagu #kryptowaluty o nazwie rug pull frajerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jamniki2: W USA już by siedzieli za takie coś (no chyba, że są w rządzie jak Nancy Pelosi za Bidena lub nietykalnym korpo)
@Jamniki2 Oczywiście masz na to jakikolwiek dowód?
@przekliniak: Mnie ciekawi czy ludzie, którzy kupili trumpową scam walutę zwalają na Bidena i Kamalę.