Wpis z mikrobloga

Ile Sławomir Mentzen ma wzrostu? Pytam stricte z ciekawości, ja mam 179cm wzrostu, spotkałem go kiedyś w wakacje w Toruniu, Mentzen deklaruje że ma 173cm wzrostu, jednak gdy go spotkałem był odemnie o wiele niższy, ja miałem wtedy buty sportowe on sandały, miałem wrażenie że mając ten 179cm on ma z 165 może 167cm, teraz z nudów patrzę na niektóre zdjęcia i czasami jest pół głowy niższe od #bosak który ma niby 174cm.
Zatem pytanie do osób które też się z nim kiedyś spotkały też macie takie odczucia? Czyżby kłamał ze wzrostem?
Dla mnie gość ma maks 167cm,
Pytanie po prostu z nudów.

#mentzen #wzrost #polityka
NikiforSterman187 - Ile Sławomir Mentzen ma wzrostu? Pytam stricte z ciekawości, ja m...

źródło: 38283D7C-D29D-431B-93BD-C0DF4C53D5EA

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wolno oceniać wzrostu kandydatów, no chyba że chodzi o pisowskiego kandydata na prezydenta Warszawy (nie pamiętam już imienia tego randoma xD) to można walić do jego wzrostu ile wlezie.
  • Odpowiedz
@NikiforSterman187 Bosak na bank stosuje buty podwyższające. Wyglądają jak zwykłe, a wystarczy, że spodnie przysłonią kostkę i nic nie widać. Wzrostem i proporcjami można optycznie manipulować też za pomocą stroju, więc żadnej dysproporcji wtedy nikt nie zauważy. Zauważy za to, że polityk jest wysoką osobą, a wysocy wzbudzają większy szacunek w społeczeństwie i częściej zajmują stanowiska kierownicze
  • Odpowiedz