Wpis z mikrobloga

#superbowl
No i kolejny super bowl za nami. Dziękuję wszystkim wykopkom za wspólne oglądanie.
Za co zapamiętam tę edycję? Chyba kierwa za nic xd. Dosłownie 0 emocji, Mahomet nie dojechał na mecz (no może oprócz q4) a eagelsi byli jak husaria Sobieskiego pod Wiedniem.
Otoczka okołomeczowa w tym roku to padaka, halftime show, że szkoda gadać, reklam żadnych ciekawych też nie było (gdzie dawne zapowiedzi gier czy filmów???). Mam nadzieję że może chociaż polskie reklamy nie były takie słabe ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do zobaczenia za rok Mirki!!!
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@kureci_paratko Dla mnie nie, bo lubię FA. A jeszcze wypiłem sobie trochę piwka, pojadłem czipsakow a na to nigdy nie żałuję czasu i rozwalenia zegara biologicznego. Szczególnie jeżeli jest to w dobrym towarzystwie.
Dla kogoś kto nie interesuje się na codzień tym sportem może trochę tak.
  • Odpowiedz
@adek0218 widziałem, że sporo Mirków czekało na to rozpoczęcie Superbowl i miało plan zarwać nockę dla tego wydarzenia. Nigdy mnie to nie interesowało, więc nawet nie będę się wypowiadał w tym temacie. Jedni czekają na Superbowl, inni na mecz ligi mistrzów, ktoś ogląda hokej, a kolejny śledzi NBA. Dopóki to sprawia frajdę to super. Być może nie było rewelacji, tym razem nie zaskoczyli, ale otwarcie masz już za sobą ;) może
  • Odpowiedz
@adek0218: przegapiłem, dopiero wróciłem z weekendowego wypadu który. Pewnie być ciskewszy niż gdybym siedziała 4 godziny i to oglądał. Moze do zobaczenia za rok
  • Odpowiedz
Otoczka okołomeczowa w tym roku to padaka, halftime show, że szkoda gadać, reklam żadnych ciekawych też nie było (gdzie dawne zapowiedzi gier czy filmów???)

@adek0218: o proszę, a rano na threads wszedłem to tam zachwyty bo było dużo black, blackness i black xD
  • Odpowiedz