#zonadlapolaka Ciekawe jak to będzie z Sebastianem. Angela go chce ale on nie chce jej. On leci na Sandrę, ale Sandra nagle przyjmuje postawę asekuracyjną, i twierdzi, że jeszcze nie wiadomo co z tego będzie. Wydaje się, że Angela powoli dojdzie do wniosku, że to nie ma sensu. Randka z Sebą była bardzo drętwa. Nie mieli o czym rozmawiać. Do tego Seba nie umie się bawić. Na tańcach był sztywny jak kołek. Ciekawe jak on by się zachowywał np.w takiej sytuacji gdyby był osobą towarzyszącą którejś z dziewczyn na wesele.
@say-my-name: He,he....dobry tekst. Rozbawiłeś mnie. Seba jest beznadziejnym podrywaczem. To fakt. Tacy ludzie jednak istnieją. Ja też taki byłem gdy miałem 15 lat.
Wydaje się, że Angela powoli dojdzie do wniosku, że to nie ma sensu. Randka z Sebą była bardzo drętwa. Nie mieli o czym rozmawiać. Do tego Seba nie umie się bawić. Na tańcach był sztywny jak kołek. Ciekawe jak on by się zachowywał np.w takiej sytuacji gdyby był osobą towarzyszącą którejś z dziewczyn na wesele.
@Aprilwine: ten kret seba, którego siła wyciągneli z piwnicy jest typowo wybrane przez produkcje dla beki