Aktywne Wpisy

Moseva +1301
Co najmniej 1 plus i każdy kto to czyta będzie miał super dzień

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mam ochotę pojechać w sierpniu albo wrześniu do Słowenii i wejść na Triglav (。◕‿‿◕。)
Wszystkich plusujących ten wpis zawołam ja będę wrzucał wpis z relacji. No chyba że znów coś mi wyskoczy i nie pojadę.
#gory #wychodzimyzprzegrywu #ufowychodzizprzegrywu #przegrywpo30tce #przegryw
źródło: Triglav
PobierzNa Rysy tak wchodziłem zimą:
Nocleg pod Krakowem (ok 300 metrów nad poziomem morza) jazda 2 godziny samochodem 110km, wyjazd o 3:40 rano jeszcze droga była oblodzona (jechałem sam więc cały czas skupienie na drodze). Na parkingu byłem o 5:50, ze schroniska wyszedłem po śniadaniu
dzięki
Żeby iść na dwa czy trzy dni musisz dwa lata wcześniej zrobić rezerwacje w którymś schronisku a gwarancji że będzie wtedy pogoda nie masz