Widok na starą Skawinę z lat 50/60. Inspirowane obrazem Mariana Strzebońskiego (Pan Marian i ja mamy to samo nazwisko, ale to nie rodzina, ot przypadek. ;) ).
Tym razem trochę poVincentowane To nie jest mój styl, o ile w ogóle jakiś mam to na pewno musiałem się dość mocno przestawić. Wyszło, moim zdaniem, całkiem całkiem.
@tabula_okrasa: Dziękuję. :) Drzewka, no domki też robiły robotę na etapie podmalówki ale potem stwierdziłem, że trzeba pojechać na wariata. Vincentem. :D
Wrzucam oryginał, którym się inspirowałem. Może to nie jest arcydzieło na miarę Chełmońskiego. Ale to obraz autobiograficzny, malowany przez młodego chłopaka z wielką pasją te jakieś 50-60 lat temu. W czasach, gdy nie było youtubów, tutoriali, guide-ów, czy nawet telefonów. A właściwie to nie było wszędzie prądu. ;) Nie mówiąc
@Amigoyamigo: Uu, kłaniam się nisko, dziękuję. Wiem, że to spory komplement od Ciebie. :))) Sam też całkiem polubiłem twórczość Rafała Malczewskiego. :) Coś w tym jest.
Inspirowane obrazem Mariana Strzebońskiego (Pan Marian i ja mamy to samo nazwisko, ale to nie rodzina, ot przypadek. ;) ).
Tym razem trochę poVincentowane
To nie jest mój styl, o ile w ogóle jakiś mam to na pewno musiałem się dość mocno przestawić.
Wyszło, moim zdaniem, całkiem całkiem.
#gascoignemaluje #malujzwykopem #malarstwo #vangogh #skawina
źródło: 25.02 Skawina - Koniaste Doły na podst. Mariana Strzebonskiego
PobierzWrzucam oryginał, którym się inspirowałem.
Może to nie jest arcydzieło na miarę Chełmońskiego. Ale to obraz autobiograficzny, malowany przez młodego chłopaka z wielką pasją te jakieś 50-60 lat temu. W czasach, gdy nie było youtubów, tutoriali, guide-ów, czy nawet telefonów. A właściwie to nie było wszędzie prądu. ;) Nie mówiąc
źródło: 368876340_6662758480504204_3048535615995292730_n
Pobierz