Wpis z mikrobloga

@splinter96: generalnie jak się słucha wszystkich kandydatów to oni nie wiedzą na czym polega bycie prezydentem Polski, rzucają takie farmazony jakby co najmniej byli sejmem i senatem w jednej osobie
  • Odpowiedz
@splinter96: jedyna mozliwosc, w ktorej moglby to zrobic to albo inicjatywa ustawodawcza przedstawiona do marszałka sejmu, albo po zgodzie senatu referendum. Tylko jedyna rzecz, jaka mi przychodzi do glowa, ktora by moglaby obnizyc ceny prądu o 1/3, to propozycja ustawlenia odgórnie cen prądu i ich zamrożenie, jak w gospodarce centralnie sterowanej :P

Swoją drogą to pokazuje, jak prymitywni są jego wyborcy, że wierzą w tak banalne haslo, jak TANSZY PRUND
  • Odpowiedz
@splinter96: Oni mysla ze wszyscy mają takie same IQ jak ci z PiSu xD

Skoro PiS podpisał Zielony Ład to teraz Nawrocki z PiSu chce go co, cofnąc? JAK? XD Skoro on nie bedzie miał władzy ustawodawczej tylko wykonawczą xD

Na Nawrockiego człowieka mające bardzo sile powiązanie z bandyterką, próbą wybuchu stanu wyjątkowego w Polsce nawołaną przez Rosje, Białoruś i Węgry popmowaną przez Prawo i Sprawiedliwośc nigdy zdrowo na umyśle
  • Odpowiedz
@splinter96 jestem w szyku, że dali tak korzystne zdjęcie bonżura. Chyba to jakieś niedopatrzenie, ani grymasu, ani przymrużonych oczu, ba nawet lekki uśmiech Rafał ma… ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale jestem zawiedziona, że Nawrocki skazuje miliony Polaków na drożyznę, skoro już teraz wie jak jednym prostym trickiem obniżyć tak koszta życia. Czy to godne przyszłego prezydenta? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Samotne matki, emeryci
  • Odpowiedz