Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

Czemu Duda zawyża ceny prądu Polakom?
Swoją drogą to pokazuje, jak prymitywni są jego wyborcy, że wierzą w tak banalne haslo, jak TANSZY PRUND
Skoro PiS podpisał Zielony Ład to teraz Nawrocki z PiSu chce go co, cofnąc? JAK? XD Skoro on nie bedzie miał władzy ustawodawczej tylko wykonawczą xD
Na Nawrockiego człowieka mające bardzo sile powiązanie z bandyterką, próbą wybuchu stanu wyjątkowego w Polsce nawołaną przez Rosje, Białoruś i Węgry popmowaną przez Prawo i Sprawiedliwośc nigdy zdrowo na umyśle
Ale jestem zawiedziona, że Nawrocki skazuje miliony Polaków na drożyznę, skoro już teraz wie jak jednym prostym trickiem obniżyć tak koszta życia. Czy to godne przyszłego prezydenta? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Samotne matki, emeryci
@Gran: tylko dla tych Mirków, co za zdjęcia pindola dostają mniej niż 21,37 zł miesięcznie