Aktywne Wpisy

Lewusx +490
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +64
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
#szosa #gravel #rower
@saul: zwykła montownia na azjatyckich ramach. Nic specjalnego. W cenie tej jury 4.0 to można już kupić topstona na AXS więc tym bardziej żadny deal. To samo tyczy Racoona, to już jest całkiem kosmos jak dla mnie.
Obczaj sobie taką karbonde na której składa np. kross, albo coś premium jak Winspace.
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-03 101754
Pobierz