Wpis z mikrobloga

@saul: W mojej ocenie bardzo fajna alternatywa dla Eskera. Też szukałem jakichś informacji o modelu Jura 4.0, ale w sieci za dużo o nich nie ma. Velobird na swoim kanale kiedyś prezentował szosę od nich.
  • Odpowiedz
pafaro

@saul: zwykła montownia na azjatyckich ramach. Nic specjalnego. W cenie tej jury 4.0 to można już kupić topstona na AXS więc tym bardziej żadny deal. To samo tyczy Racoona, to już jest całkiem kosmos jak dla mnie.
  • Odpowiedz
@GrubyKociol: Topstone jest genialy, ale brakuje mu jednej rzeczy, która mnie osobiście razi - te wiszące pancerze. W tej cenie wg mnie powinny byc elegancko pochowane.
  • Odpowiedz
@Goofie: niekoniecznie. Właśnie to jest specjalny zamysł żeby się nie p-------ć przy serwisie. Następnego grawela też będe szukał z linkami na zewnątrz bo mnie c--j strzela przy serwisowaniu pomimo że mam swój serwis. Ale fakt, wygląda to dużo lepiej, ale przy dwóch pancerzach nie ma tragedii.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@GrubyKociol: nie znam sie, wiec szczerze pytam czy sam fakt ze sa to azjatycke ramy jest wada sama w sobie? Te ramy sa gorsze lub mnie wytrzymale?
  • Odpowiedz
@saul: nie, to są super ramy jak wiesz który to producent. Kwestia tego że sam możesz ją sobie zamówić i złożyć taki rower za połowę ceny.
Obczaj sobie taką karbonde na której składa np. kross, albo coś premium jak Winspace.
  • Odpowiedz