Aktywne Wpisy

tonamini +88
Halo #krakow szukamy kolegi który nie do końca potrafi uszanować czyjąś własność. Za wszelkie informacje o tej osobie z chęcią się odwdzięczymy
#motoryzacja
#motoryzacja

źródło: Screenshot 2025-03-02 at 16.57.03
Pobierz
mickpl +341
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
to byłby najlepszy seans filmowy i satysfakcja
#przemyslenia #toksycznirodzice #toksycznamatka #patologia #samotnosc #s----------e #rodzice
Udławiłabyś się tym popkornem na serio.
@qandaornot: to morderstwo
@qandaornot: xD
jestem pełnoletnia od 12 lat
tragedii nie ma, starcza mi na rachunki, jedzenie i jeszcze mam trochę oszczędności
źródło: IMG_9761
Pobierz@qandaornot: @Zoyav: pod tym się podpisuje w 100%. Albo to naprawisz, albo będziesz się tak męczyć do czasu aż jedno z was się wykończy.
@qandaornot: tylko że ja nie odczuwam popędu seksualnego w stosunku do nikogo i niczego (tzw. aseksualizm) i szczerze to mi z tym dobrze bo nie ma ryzyka kaszojada
@DeltaFosBeta: no właśnie ja z nią nie umiem się dogadać, ona lubi rządzić a ja mam ogólnie problem z dostosowaniem się do innych (w pracy też kilka razy miałam problemy przez to)
@Zoyav: Wystarczy, że ten książe będzie miał, Ty nie musisz... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poważnie i z troską to Zoyav, bo nie wiem jak masz na imię, to Ty u niej mieszkasz! Jej dom. Jej zasady. Ty się musisz dostosować. Jak Ci mówi wynieś talerz, to wstań i go wynieś. Po co robić
@DeltaFosBeta: formalnie to nie jej tylko babki od strony ojca która nie żyje
@DeltaFosBeta: kiedyś ktoś na wykopie napisał "nie daj sobą pomiatać i podatek na swoim" no to spróbowałam i nie wyszło