✨️ Obserwuj #mirkoanonim Pytanie pewnie pojawiało się wiele razy, ale nic nie tracę.
Jak poznać dziewczynę w dzisiejszych czasach mając już 23 lata?
Studia już za mną, w pracy typowo męskie środowisko (IT). Znajomych bardzo mało, a i tak koleżanki pozajmowane a koledzy mają coraz mniej czasu bo praca, kariera albo granie. Studiowałem zaocznie (w tygodniu praca), więc okazji do szukania partnerki nie było.
Próbowałem na kursie tańca, językowym i zajęciami na siłowni - nic to nie dało. Znaczy fajnie się ćwiczy, żałuję że nie mogę chodzić częściej na niektóre zajęcia, na każdych zajęciach zamieni się z kimś słowo ale każdy potem wsiada w samochód/autobus i do domu. Na kursie tańca są zabawy integracyjne, ale przychodzą na nie głównie jakieś Grażyny ze swoimi Mariuszami, młodych ludzi nie ma.
Na portalach randkowych mam konta już ponad 2 lata i efektów żadnych. Raz na 2-3 miesiące dostanę polubienie od bota, to wszystko. Miałem nawet kupione premium na niektórych (miało pomóc) i też nic. Dawałem różne zdjęcia, opisy, uzupełniałem profil i cały czas tak samo.
Nie mam pomysłu gdzie mógłbym poznać kogoś. Imprezy w dużych klubach to nie dla mnie, poza tym samemu trochę się boję (znajomi też nie przepadają za taką rozrywką).
@mirko_anonim: dopiero jak poczujesz się dobrze sam ze sobą, to znajdziesz dziewczynę. Skupiaj się na tym, co cię interesuje, a oprócz tego chodź w takie miejsca, gdzie można poznać znajomych, których byś chciał mieć. I od tego bym zaczął, od rozszerzenia grona kolegów i koleżanek. 2 lata to jeszcze nie tak długo, ja w twoim wieku to nawet nie trzymałem za rękę. Z apek też warto korzystać, jeśli dobrze wyglądasz.
dopiero jak poczujesz się dobrze sam ze sobą, to znajdziesz dziewczynę. Skupiaj się na tym, co cię interesuje, a oprócz tego chodź w takie miejsca, gdzie można poznać znajomych, których byś chciał mieć. I od tego bym zaczął, od rozszerzenia grona kolegów i koleżanek. 2 lata to jeszcze nie tak długo, ja w twoim wieku to nawet nie trzymałem za rękę.
Z apek też warto korzystać, jeśli dobrze wyglądasz.
niezłomny-twórca-29: Jak można mieć 23 lata i nie mieć gdzie poznać? lol - podróże - na mieście + kluby, kawiarnie, puby - festiwale - jakiekolwiek eventy przecież w tym wieku nie trzeba nic robić a i tak przyciągasz podobnych do siebie a i wszystkie aktywności przyciągają młodych. Jak będziesz 10 lat starszy to dopiero lipa bo nie ma aktywności dla ciebie i wszędzie jesteś jako
@TheForbiddenLast: bo to nie chodzi w sumie w znacznym stopniu o wiek, tak mi się wydaje. mam znajomka co ma 37 lat, kawaler, był ostatnio na 18 urodzinach u chrześnicy i normalnie się tam z młodymi bawił, dzwonił w nocy żeby go odebrać i z jakąś małolatą na chatę go zawoziłem xD
@Damntrain: ja wiem, że nie chodzi tutaj o wiek, a o te "punkty" które wypisał gość, a które miały być przepisem na powodzenia u gąsek. Jakoś nie wychodzi, ciekawe dlaczego? ( ͡°͜ʖ͡°)
@altenos: Niewielu zostało a ci co najbardziej "cieli sobie żyły" w postach także poznikali i zapewne prowadzą normickie życie dawno zapominając o wysrywach które tu pisali dekadę temu.
@mirko_anonim: idź na studia zaoczne na jakiś typowo "babski" kierunek, albo na humianistyce porozwieszaj ogłoszenia, że korki z matmy udzielasz (jeśli coś tam ogarniasz)
Lubisz planszówki, idź na planszówki, tutaj wstaw dowolne zainteresowanie/hobby, no nie ma innej drogi, musisz bywać w miejscach, gdzie masz szanse na to, aby któraś witamina Cię wybrała, a im więcej witamin, które mogą się z Tobą zapoznać na stopie koleżeńskiej, tym większe szanse, że zostaniesz wybrany. Tylko pamiętaj o okrutnej dla nas chłopów demografii, rodzi się nas więcej, przez co witaminy mają większy wybór, a wszystkie aplikacje randkowe jeszcze zakrzywiają obraz,
Pytanie pewnie pojawiało się wiele razy, ale nic nie tracę.
Jak poznać dziewczynę w dzisiejszych czasach mając już 23 lata?
Studia już za mną, w pracy typowo męskie środowisko (IT). Znajomych bardzo mało, a i tak koleżanki pozajmowane a koledzy mają coraz mniej czasu bo praca, kariera albo granie.
Studiowałem zaocznie (w tygodniu praca), więc okazji do szukania partnerki nie było.
Próbowałem na kursie tańca, językowym i zajęciami na siłowni - nic to nie dało. Znaczy fajnie się ćwiczy, żałuję że nie mogę chodzić częściej na niektóre zajęcia, na każdych zajęciach zamieni się z kimś słowo ale każdy potem wsiada w samochód/autobus i do domu. Na kursie tańca są zabawy integracyjne, ale przychodzą na nie głównie jakieś Grażyny ze swoimi Mariuszami, młodych ludzi nie ma.
Na portalach randkowych mam konta już ponad 2 lata i efektów żadnych. Raz na 2-3 miesiące dostanę polubienie od bota, to wszystko. Miałem nawet kupione premium na niektórych (miało pomóc) i też nic. Dawałem różne zdjęcia, opisy, uzupełniałem profil i cały czas tak samo.
Nie mam pomysłu gdzie mógłbym poznać kogoś. Imprezy w dużych klubach to nie dla mnie, poza tym samemu trochę się boję (znajomi też nie przepadają za taką rozrywką).
#zwiazki #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #pytaniedoniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Z apek też warto korzystać, jeśli dobrze wyglądasz.
@mirko_anonim: W klubach dziewczyny też nie chcą się poznawać. Więc nie myśl, że tam też jest łatwo. xD
@Blomex:
- podróże
- na mieście + kluby, kawiarnie, puby
- festiwale
- jakiekolwiek eventy
przecież w tym wieku nie trzeba nic robić a i tak przyciągasz podobnych do siebie a i wszystkie aktywności przyciągają młodych. Jak będziesz 10 lat starszy to dopiero lipa bo nie ma aktywności dla ciebie i wszędzie jesteś jako
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Blomex: a jak wiadomo nic tak nie buduje dobrego samopoczucia z samym sobą jak chroniczna samotność xd
rada z kategorii, jeśli odrzucają twoje podania o pracę z powodu braku doświadczenia po prostu pójdź do pracy i zdobądź doświadczenie
@Blomex: ładny truizm xD
Tylko pamiętaj o okrutnej dla nas chłopów demografii, rodzi się nas więcej, przez co witaminy mają większy wybór, a wszystkie aplikacje randkowe jeszcze zakrzywiają obraz,