Aktywne Wpisy

tesknilam_ +548
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +574
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Krótko i zwięźle:
1. U rodziców nigdy nie miałem żadnej konsoli
2. Na komputerze czasem pograłem w jakiejś gierki, ale niedużo - fifa, cs, sims xd itd.
3. 6 lat temu kupiłem se laptopa, ale było to w momencie, w którym już w nic nie grałem, bo mój wcześniejszy komp fest mulił. Tak więc kupiłem tańszego laptopa tylko do przeglądania neta, oglądania filmów i pisania prac na wordzie
4. Przyszła pandemia i naszła ochota by pograć w jakieś fajne gierki typu RDR2, GTA V, Hogwart Legacy
5. Laptop pod względem gejmingowym jednak cieniutki i nie było mowy o tym.
6. Hłop w końcu się wyprowadził od rodziców
7. Postanowiłem kupić sobie w końcu ALBO porządny laptop do gierek ALBO konsolę.
8. No i teraz mam dylemat, bo kasy na obydwa to nie mam, całe życie byłem przystosowany do gry na klawiaturze i granie w inne gierki na padzie doprowadza mnie do szewskiej pasji (poza fifą) no ale może się szybko nauczę grać na padzie w takie gry jak RDR2 czy Hogwart?
źródło: konsola-czy-laptop-mintmagpl-main
PobierzCzy???
Nigdy się nie przemogłem do pada. A już w ogóle nie mogłem ogarnąć jak można grać np. w CS czy RTSy na nim.
Ja to w ogóle oprócz laptopa mam jeszcze Steam Decka i jestem też turbo zadowolony.
@Hmrogrz: Tylko wspomnij jak głośne jest 90% laptopów do grania, współlokatorka głupie simsy odpala a wentylatory słychać z kuchni xD Sam miałem ze 2-3
Na sam najprzód zakupi chłop pada po taniości: albo nowy od Kitajca
https://a.aliexpress.com/_EwcYhZ2
Albo jaki najtańszy po Polanie jakimś.
Na drugie chłop zakupi gamepass ultimate na miesiąc za grosza niewiele.
Tam gierek wiele przez chmurę spróbuję, pierwiej do tv laptopa kablem HDMI połączywszy co by mieć odczucia jak z konsoli. Jak dobrze już rozumu zmiarkuje w