Wpis z mikrobloga

Jest coś lepszego albo podobnego do #tivimate? W sumie na tych opcjach premium az tak bardzo mi nie zależy. Chciałbym możliwość tworzenia list i wyszukiwania kanałów, a placic za to 150zł trochę średnio mi się widzi
#iptv
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poszukaj jak nie masz VPNa jakiegoś albo na chwilę niech ktoś udostępni ustaw ukraina, zainstaluj tivimate i z poziomu apki wykup premium, 599UAH kosztuje. Podpowiem że można yt premium też za 9zl miesięcznie mieć;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@1jaa ja wiem, bo mam sporo subskrybcji na inne regiony. Ale jak próbowałem kupić przez stronę i VPN, to znikała opcja kupna. Jak zainstalowałem na tvboxie jakiś VPN, to dalej miałem walutę pl
  • Odpowiedz
@bomba4: poprobuj jeszcze sprawdź jakie IP Ci pokazuje

@Bodziu_za_plota: łączysz się VPNem z Ukrainą i wchodzisz w YouTube - automatycznie zmienia Ci się waluta i płacisz.

Zaznaczę że w obu przypadkach nie zmieniałem regionu czyli mam ustawiony kraj w którym obecnie przebywam - nie Polska, nie Ukrainą, Wy możecie spróbować zmienić region na Ukrainę jak wam nie pójdzie ( raz na rok można zmienić z tego co pamiętam)
1jaa - @bomba4: poprobuj jeszcze sprawdź jakie IP Ci pokazuje

@Bodziuzaplota: łączys...

źródło: 1000137256

Pobierz
  • Odpowiedz
@bomba4: Przeczytaj uważnie co napisałem - zaznaczyłem że NIE zmieniałem regionu ale wy możecie spróbować jak wam nie pójdzie, tak mi do głowy po prostu przyszlo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@1jaa ok. Po prostu nawet jak kupiłem coś w innej walucie na moim polskim koncie google, to w podsumowaniu miałem polską cenę po przewalutowaniu (nawet samo google robiło konwersję na polską walutę). Stąd moje podejrzenia o tym, że mimo wszystko miałeś jednak zmieniony region. No ale ok. Skoro twierdzisz, że nie zmieniałeś, to pewnie tak było.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@1jaa próbowałem pod expressVPN i jakimś innym darmowym. Wymuszalem zatrzymanie apki tivimate, czyściłem cache, i zawsze po kliknięciu premium w apce pokazywało mi polskie ceny. Spróbuję jeszcze jakieś inne VPN, a jak to nie zadziała, to założę nowe konto na Ukrainę, bo przy kontach takich jak f1tv czy Disney plus konto google musiało być na region w którym chciałem płacić. No ale pierwszy raz też kupuje z poziomu android tv, bo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@1jaa zadziałało dopiero po stworzeniu konta na Ukrainę. VPN na jaką lokalizację by nie był, brał walutę kraju konta google
  • Odpowiedz
@bomba4: to był też powód dla którego ja nie mogłem zmienić na Ukrainę regionu bo korzystam z Google One i nie mógłbym dodać żony do konta.. Ja jak to robiłem korzystałem wtedy z Surfsharka i przeszło bez problemów. Jeśli korzystasz z ExpressVPN spróbuj w YouTube po włączeniu ukraińskiego serwera wykupić licencję i zobacz czy pokaże w chrywnach - jeśli nie to znaczy że albo z tym VPN jest nie tak
  • Odpowiedz