Aktywne Wpisy

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo

źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#motoryzacja
Drogie świry motoryzacyjne. Szukam wozidełka dla swojej lubej, z segmentu B z naciskiem na 5d oraz ben lub ben/lpg do 20k. Założenie jest takie, że ma to być w miarę możliwości pancerne auto jeśli chodzi o mechanikę jak i karoserię. Z uwagi na fakt iż jestem fanem turbo, to polecałem fiata grande punto 1.4 t-jet, ale no, wizualnie jej ten wóz nie leży. Więc kolejne auto jakie mi przyszło do głowy, to coś z pancernym wolnossakiem 1.4/1.6MPI. Tu się jej podoba polo V oraz w dalszej kolejności ibiza IV. Czy jest coś jeszcze na co warto zwrócić uwagę? Sam jestem posiadaczem kilku francuskich aut, ale z francuskiego podwórka to tylko clio by sie łapało pod te założenia, ale też nie wpada w jej gusta. O reszcie francuskich aut nie wspominam, bo te silniki to nieporozumienie. Corsa to też nic ciekawego, japonia znów gnije (i nawet nie wmawiajcie mi, że nie. Miałem, walczyłem) fiesta też słabo wypada (również miałek okazję użytkować). Podsumowując, chyba zostaniemy (bleeee) w grupie VW. Czy te motory są serio takie dobre (ja te mpi jeszcze pamiętam z felicji XD, ale nie wiem czy no nadal to samo)?
źródło: bse
Pobierznigdy więcej tego gówna zwanym bmw. mimo ze nadal się ślinie na widok zadbanego przedliftowego e39 i e38
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@trzaichlac69: Clio 1.2 chyba ma ręczną regulację luzów, więc przy gazie trzeba kontrolować, inaczej się
@login013: odważne stwierdzenie.
@ImeNs konserwacje i tak trzeba zrobić prędzej czy później. Ta moja była z 2006 roku i pierwsze oznaki rdzy się pojawiały, a u kolegi w golfie z 05' nie było wgl.
8 zaworowy na pewno będzie
Mówimy tylko o cenie usługi.