Wpis z mikrobloga

#footballmanager #fm #fm24
Mam najnowszego patcha i update z transferami.
Gram sobie Aston Villa i nie dość, że zamiast w LM to gram w Lidze Konferencji to LM jest w starym formacie. Wtf?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziki17: Po prostu pierwszy sezon gra uznaje za 23/24 i nie da się z tym nic zrobić specjalnie. AV była sezon wcześniej na miejscu LK. Nowy format rozgrywek będziesz miał po roku musisz przecierpieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@dziki17 Ja jak pobierałem stamtąd, to miałem kluby w europejskich pucharach jak w sezonie 2024/25, aktualne transfery. Format tych rozgrywek się zmienia właśnie w drugim sezonie, nie da się chyba tego przeskoczyć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vanlid trudno, jakoś przeboleję. Mam styczeń także już ostatnia prosta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw polecasz jakiegoś bramkarza do zespołu Premier League? Martineza sprzedaje z Aston i brakuje mi dwóch równorzędnych.
  • Odpowiedz
  • 1
@dziki17 Próbuj Lunina, Villa ma chyba trochę forsy. Diego Costa chyba nie do wyciągnięcia dla AV, a jest kozak. No i ten Restes Francuz, sprawdź atrybuty czy już się nadaje czy trzeba czekać. Ponadto jest taki Holender młody, Owosu-Oduro, jakoś tak.
  • Odpowiedz
  • 1
@Vanlid: Poszedł McGinn za 45 mln i prawdopodobnie za 50 pójdzie Martinez więc będzie kasa :D
Poceluje w tego Restesa i Owusu-Oduro, tylko często jest tak, że te szczyle nawet nie chcą przystąpić do negocjacji kontraktu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Vanlid Juventus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na dodatek wkurzył mnie w Pucharze bo wypuścił piłkę przy dośrodkowaniu z rąk na głowę napastnika i odpadłem. No i nie lubię go w realu więc łatwa decyzja xD
  • Odpowiedz
  • 0
@dziki17 A, to nie dziwota w sumie, bo po odejściu Szczęsnego w FMie ściągają nowego bramkarza, bo ten Di Gregorio im nie starcza. U mnie na sejwie kupili Davida Sorię, a po roku go wywalili do Brentford. xD
  • Odpowiedz