Aktywne Wpisy

Caracas +478
Z informacji totalnie nieprzydatnych.
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte

źródło: temp_file4231967228401443203
Pobierz
editores +24
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
#kingdomcomedeliverance #gry #nvidia #pcmasterrace
Ratchet & Clnk (czy jakoś tak) i masz 20FPS na niskich
Więc będzie gorzej, mój błąd
Oczywiście jak nie jest s---------a optymalizacja, ale to już nie jest wina karty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kcd2 pewnie znowu nie potrafi zgrać tekstur do vramu jak człowiek i będę musiał oglądać guwno mimo ustawienia tekstur na maksa.
A granie z teksturami niższymi niż eksperimental w 1440p? Szanujmy wzrok.
Na 6800 (karta która była kiedyś tańsza od 3070 a teraz jest odwrotnie) chodzi w natywnym 4k w 50fps, w 1440p 80+.
W stalkerze 2 lag jest duży, grałem w 120fps z fg i normalnie widać opóźnienie, nie tyle że czuć, widać. Jak wyłączyłem fg to magicznie zacząłem lepiej strzelać.
Osobiście nie mam już ochoty się z FG i FSR/DLSS bawić po przygodach ze stalkerem. Jeśli mi gra nie wyciągnie 60 FPS minimum w 1440p bez sztuczek to leci zwrot.