Wpis z mikrobloga

@Limonene: sklep musi wydać potwierdzenie płatności kartą czy blokiem, i to sklep musi spytać a nie po informacji od klienta. Doszli do wniosku, że taniej drukować każdemu niż pytać się.
  • Odpowiedz
  • 0
@Rasteris: ale tu nie chodzi o potwierdzenie zapłaty, chyba zawsze mieli to „zintegrowane”, tylko ze spodziewałam się dostać też paragon na takim długim świstku. A tu zamiast listy moich zakupów jest info, żebym sobie sprawdziła w aplikacji albo na stronie
  • Odpowiedz
@Limonene: Carrefour w pewnym momencie ścigał się na długość paragonu z biedronką ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak dodali wydruki promocji, które i tak obowiązywały bez kuponu z paragonu to taka sama długość.
  • Odpowiedz
  • 1
@Horvath: niczego nie zaznaczałam, nigdy nie pobrałam ich aplikacji xD
A nawet jeśli ktoś to zaznacza, to raczej po to, żeby nie dostawać jakichś g---o papierków przy kasie
  • Odpowiedz
@tomekb1999: raczej do niczego, bo wydruki dość nietrwałe, myślałbym bardziej nad starą igłówką do paragonów, jakość wydruku jeszcze gorsza ale fajny historyczny dźwięk i trwałe wydruki, można sobie listę zakupów wydrukować albo coś. Papier do igłówek paragonowych też trudnodostępny raczej.
  • Odpowiedz