Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: Byś sobie w łeb strzelił czytając wysrywy trolli lub łykopków. Jeżeli renta zapewniona dożywotnio, dach nad głową, to już lepiej robić coś na ogródku, znaleźć zajęcie, hobby, czytać książki, poznawać sąsiadów. Internet wyrzucić do jasnej cholery, jeżeli musisz pracować, to jest niezbędny, a tak to tylko depresja.
  • Odpowiedz
@Henson_: nie, wolny internet, trzeba palic w piecu (drewko przygotowywać), jezdzic po zakupy do biedronki daleko, dbac o szambo i inne gowna w domu na wsi. mieszkam na wsi i wiem jak wyglada takie zycie
  • Odpowiedz
@Henson_: telemark mieszkał w takiej chacie i srał w oborze, mył się wodą z kranu z zewnątrz, jadł zupki chińskie i dobrze się żyło 5 miesięcy. Potem było tak zimno że musiał się ewakuować do Mame.
  • Odpowiedz
  • 2
@Henson_ o stary, ogarńal bym ogrodek, własne warzywa. Słoiki na zimę, w lato jagody, na jesień grzyby, można sprzedać od strzała i spokojnie na pc nazbierać. Drewno w lesie za darmo itp. A i pod sklepem szybciutko b se ziomków ogarnął
  • Odpowiedz
@_andy_

@Henson_: Byś sobie w łeb strzelił czytając wysrywy trolli lub łykopków. Jeżeli renta zapewniona dożywotnio, dach nad głową, to już lepiej robić coś na ogródku, znaleźć zajęcie, hobby, czytać książki, poznawać sąsiadów. Internet wyrzucić do jasnej cholery, jeżeli musisz pracować, to jest niezbędny, a tak to tylko depresja.

Taaaa. Jeszcze by się jeden z drugim po czymś takim ogarnął i złapał dziewczynę za rękę. W życiu.
  • Odpowiedz
@Henson_: był kiedyś tutaj chłop na tagu #neet co z hajsu zarobionego w korpo kupił sobie chałupę w randomowej wsi i neetował za odłożony hajs. Może ktoś pamięta? To było z 2-3 lata temu, może więcej. Wrzucał foty nawet. Utkwiło mi w pamięci bo taka dość nietypowa historia. Urzekło mnie jak opowiadał jakie ma teraz proste życie, był takim minimalistą, nie potrzebował wielu rzeczy więc miał bardzo małe
  • Odpowiedz