Ile zajęło wam wyrobienie mentalności bogacza? Jak długo pracowaliście na pierwsze 100 milionów dolarów, oraz pierwszy miliard dolarów?
Jak będę pisał innym, że są biedakami, nocoinerami, leniami, i że będą całe życie pracować u Janusza to sam będę miał miliardy? Widziałem, że bogacze tak piszą to się zastanawiam czy jak będę robił to samo też będę jednym z nich. #pytanie #kryptowaluty #gielda #rozwojosobisty #biznes
@przegro_pisarz: dla kazdego bycie milionerem będzie miało inny wymiar. Dla jednego to będzie gromadka dzieci i kochająca żona, dla drugiego grupa przyjaciół rodzice i domek na wsi a dla innego to będzie samotność cisza i spokój. Bycie bogatym i spełnionym w życiu to nie tylko drukowane papierki z drukarki z nominałami
@Majki7 mentalność bogacza jest jedna, jest się ponad innymi uświadamia się ich, że są biedakami, jest się zdrowym i dobrym człowiekiem, forsy starczy do końca życia. Spełnia się cele i zmienia świat na lepsze.
@emjot86 co ma sens? Chcę zrozumieć bogaczy by być jednym z was. Macie miliardy i codziennie piszecie innym, że są biedakami chciałbym być tacy jak wy.
@emjot86 to wszystko na poważnie, wykopki mają swoje firmy to jak nie mają miliardów mają kilkaset milionów dolarów, dzięki BTC są ustawieni do końca życia
Jak długo pracowaliście na pierwsze 100 milionów dolarów, oraz pierwszy miliard dolarów?
Jak będę pisał innym, że są biedakami, nocoinerami, leniami, i że będą całe życie pracować u Janusza to sam będę miał miliardy? Widziałem, że bogacze tak piszą to się zastanawiam czy jak będę robił to samo też będę jednym z nich.
#pytanie #kryptowaluty #gielda #rozwojosobisty #biznes
(Bogaty nie musi dbac o to co ludzie se mysla)
I/lub to masło maślane
Lub oznacza połączenie "i" oraz "albo", czyli nie wyklucza
Bycie bogatym i spełnionym w życiu to nie tylko drukowane papierki z drukarki z nominałami
@Majki7
Bogaci wiedzą o inflacji dlatego trzymają oszczędności w BTC