Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o kateringach, mam brokuła od jakiegoś czasu i zastanawiam się, czy rzeczywiście jest tyle kcal co oni piszą w tych pudełkach. Pisałem na support to tak jak by omijają odpowiedzi bo napisali "kalorie są adekwatne" xD cokolwiek to znaczy - co sądzicie?
Mam dietę 1700 kalorii i myślałem nad powiększeniem do 2k w związku z pójsciem na siłkę ale co jeżeli ja 2k mam cały czas mimo, że myślę że tylko 1700

#dietyodbrokula #dietapudelkowa #dieta #odchudzanie #sport #silownia
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heracinsky: raczej w drugą stronę jeśli już, mniej kcal niż deklarowane ale ja tam nie zauważyłem jakiegoś przycinania, choć te kilka kcal w jedno czy drugą stronę może się pewnie wahać.
te 300kcal to sobie sam dorzuć, serek wiejski i jakieś owoce i będzie.
  • Odpowiedz
  • 0
@ocobiega: a ja właśnie najadam sie i mam małe spadki wagi jak bym jadł więcej niż jem, a w brokule masz np diete sport 3000 i 3500 kcal w tej samej cenie więc ciężko stwierdzić
  • Odpowiedz
  • 1
@ocobiega: zależy wiesz, ja nie mam tylu pomysłów na tyle ciekawych dań + jestem sam więc kalkuluje mi się, jak byś miał wziąć 4 diety dla calej rodziny to już lipa xD
  • Odpowiedz
  • 1
@NieRozumiemIronii: Wiesz co, ja to przy 125kg jem teraz 1700 a czasem i 1500 zależy co wybiorę w menu. Teraz chciałem podkręcić 2000 i siłka, do tej pory miałem same spacery 10k kroków dziennie. Ale mam ponownie spadek wagi lepszy więc nie wiem czy jest sens. Jeszcze się zastanawiam, pewnie pomyślisz, że przy tej wadze to za mało i dużo osób mi tak mówi ale od października mam -26kg a
  • Odpowiedz