Aktywne Wpisy

say-my-name +78
Milka 100gram za 8zl. To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju. #panstwozdykty #inflacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zoriuszka +167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
A co do zwrotów - z humbla i innych kluczykowni też nie ma. Masz pretensje do świata że działa jak działa. Przecież idiotyczne byłoby, że miałbyś robić zwrot aktywowanego na Steam produktu z klucza kupionego na kluczykarni (czyli spoza Steam). To normalne. Robisz taki REACH dla samej p-----------i jak to tylko możliwe. Btw zarówno pisma i portale reklamują kluczykarnie, wieeeeec?
Przygotuj się na rany za kilka dni, leci hero wars znowu :)
A co do kupowania kluczy no to nie wiem co ty gadasz, że cena kilka zł mniejsza niż na steam XD Ostatnio kupiłem KCD2 Gold Edition na Enebie za 230zł + 24zł opłaty
Już teraz wiem dokąd ta dyskusja będzie zmierzała, ale niech będzie - postaram się odpowiedzieć normalnie.
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-08 181858
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-02-08 181901
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-02-08 181933
PobierzTam jasno i wyraźnie mówię widzom - tak, reklamy u mnie będą. Na każdy temat.
JEDYNE co jest u mnie nietykalne - to właśnie opinia o grach. Uważasz, że nie gram w otwarte karty po czymś takim?
źródło: obraz
PobierzOCZYWIŚCIE, że używam tego w tagach. Połowa wyszukiwań z tego hasła jest, r u serious? xD Co ma tagowanie do tytułowania się - nie wiem. W takim razie jestem też STEAMEM i PS5, c--j w logikę xD
wystarczy jedna wiadomosc na czacie i czesto widac kto jest kogo widzem tam u was