Wpis z mikrobloga

#motoryzacja

Zeby ktos ladnie naprawil taki boczek to pod jakimi haslami szukac? Renowacja tapicerki? Jakies studia detalingowe? Chcialbym zeby ktos go naprawil tak by wygladal jak nowy.

Ile takie cos moze kosztowac? Macie kogos w PL polecanego? Odleglosc to nie problem
Zulf - #motoryzacja 

Zeby ktos ladnie naprawil taki boczek to pod jakimi haslami szu...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zulf: zobacz sobie pasty/kremy do koloryzacji skóry. Najpierw trzeba dobrze umyć żeby nie błyszczało, a następnie pomalować takim kremem. Polecam kosmetyki firmy colourlock, kiedyś odświeżałem tym szarą skórę w volvo i było spoko.
  • Odpowiedz
Zeby ktos ladnie naprawil taki boczek to pod jakimi haslami szukac?

@Zulf: tapicer. wymieni uszk fragmenty i bedzie tak jak powinno byc. renowacja jest fajna do gruza, w normalnym aucie to wyglada slabo zawsze. pewnie zaraz ktos napisze, ze nie prawda, ale ja tego widzialem w zyciu zawodowym dzisiatki i takie jest moje zdanie. renowacja to pudrowanie trupa.
  • Odpowiedz
  • 4
@Rustyyyy

@Zulf: Taką naprawę można zrobić samemu.

Ale żeś nam na opowiadał. No dom też można samemu wybudować. Jak nie napisałeś mu co i jak to ten twój wpis nic nie wnosi, bo to przecież oczywiste że ten fotel zrobili ludzie nie kosmici
  • Odpowiedz
  • 0
@Rustyyyy

@g5fjju: To jest pytanie w stylu ile kosztuje wymiana kołpaka u wulkanizatora.

Taaa chyba jak pastą do butów pomalujesz starego sztrucla a nie porządną naprawę zrobisz
  • Odpowiedz
@g5fjju: wgniotka na masce nie wymaga lakierowania całego samochodu, no chyba że masz inne podejście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym pasta do butów? To nie PRL
  • Odpowiedz
  • 0
@Rustyyyy a zbita lampę możemy skleić sylikonem.

K---a z opisu od razu widać że gość chce zrobić porządnie a ty jakieś januszowe teorie tutaj wkładasz.

Wiadomo można obić młotkiem maskę i tak jeździć ale nie o tym jest temat
  • Odpowiedz
@g5fjju: rozumiem że w warsztacie pracują kosmici i nie da się bez tajemnej wiedzy z klasztoru Xiaolin naprawić tego fotelu?
Masz w kieszeni wiedzę całej ludzkości i nie potrafisz użyć wyszukiwarki by znaleść informacje na temat jak pomalować skórę w czarnym czyli najłatwiejszym kolorze?

Jak masz 4 lewe stopy to sobie kup Dacie w salonie, a nie używany samochód.
Najlepiej elektryczną, żebyś nie nalał złego paliwa na stacji. Zresztą pytania
  • Odpowiedz
@g5fjju: nooo to trzeba iść do audi aco i kupić fotel Real OEM no bo jakiś tapicer zrobi to PROFESJONALNIE? Należy iść do serwisu i poprosić o fotel oryginalny i zapłacić za niego 20k bo inaczej to nie będzie wystarczająco profesjonalnie, tapicer to za mało profesjonalizmu w profesjonaliźmie
  • Odpowiedz
  • 0
@Rustyyyy jestem ciekaw czym ty się zajmujesz zawodowo.

Mam nadzieję że nie jakimiś usługami a co najwyżej rozwozisz paczki do paczkomatu albo układasz kartony na magazynie.

Nie żeby coś, ale nie chciałbym po prostu trafić na jakość twoich usług �
  • Odpowiedz
  • 0
Człowiek katastrofa xd filozoficzne zgrywanie cwaniaka nie podając żadnego rozwiązania. Rady typu "sprawdź w google bo to proste" xd
  • Odpowiedz