Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +47
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

A inna sprawa , skoro to są dziecinne problemy, to co uznajesz za problememy dorosłego człowieka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Problemem nie jest to, że ktoś nie chce ze mną pić, bo i ja nie chcę. Problemem jest to, że przez ostatnie lata zostałem wykluczony z jakiegokolwiek innej części życia niż chlanie, przez ludzi, którzy byli dla mnie bliscy. A jak próbowałem ich zrozumieć lub porozmawiać to zostałem tylko dalej odsunięty. Według mnie to jest poważny problem, ponieważ z mojej
Mniej lub bardziej tak wygląda życie w okresie 25-30, czasem ktoś ma przyjaźnie, które przetrzymują ten okres nastolatek-dorosły. Ale generalnie ? Każda paczka rozpada się bo: ktoś zmienia miejsce zamieszkania, nowa praca, bombelek, żona itp itd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero