Wpis z mikrobloga

Michau! Coś ty uczynił z tym portalem. Dopusciłes do tego, ze ta niegdyś przyjazna strona zrzeszająca prawdziwą elite internetu teraz jest rynsztokiem. Zobacz jak wygląda nocna... wspominam starą nocną z sentymentem a teraz co widac na tym portalu w nocy to tylko patologia, alkoholizm i jedna wielka degeneracja.
jedynie @wfyokyga ratuje lekko poziom wrzucaniem interesujacych obrazków. cala reszta to w 90% przegrywy ktore swoja toksycznoscia niszcza wszystko wokol siebie wraz z sobą. hasztag #przegryw powinien byc zbanowany!

Notes - Michau! Coś ty uczynił z tym portalem. Dopusciłes do tego, ze ta niegdyś przy...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@GatewayFocus21: zesrały sie przegrywy ktore zaśmiecają ten portal swoimi gównianymi wpisami ile to oni nie wypili i ze zaraz beda rzygać.... poziom podobny do twojego :)
  • Odpowiedz
@Notes Pełno trąbaczy widzę, fembojów, huopskiego jedzenia, alkoholu, smutków i twórczości @JanNaj358 z @Van-der-Ledre na filmiku - huopów ze świętego tagu. Dla mnie to normalna sprawa. Taka to była wczorajsza nocna przebojowa, aż cały mikroblog się w tym zrobił. Piękna sprawa haha. Przecież tag przegryw jest top1 tagiem na tym portalu to co chcesz autorze. Przejęliśmy prawie że ten Wykop. Normictwo jednym naszym dniem by nie przeżyło, bo od
  • Odpowiedz
@Notes: Zapomniales jeszcze swojego naczelnego argumentu, ze każdy kto się z tobą nie zgadza ma urojenia. Ty jesteś gorszy od tych przegrywów bo jesteś cuckoldem.
  • Odpowiedz
  • 0
@EditorTM

jestes cuckoldem

I kto tu ma urojenia?
Jakiś argument na poparcie tej tezy? Widziałeś gdzieś moją żonę puszczającą się z innym? A nawet jeśli to jestem w tym wypadku co najwyżej rogaczem. Cuckold to określenie typa który czerpie przyjemność z kontrolowanej zdrady żony a ja nigdy czegoś takiego nie robiłem i nie mam zamiaru robić. Tak więc wsadź sobie swoje projekcje w
  • Odpowiedz