Aktywne Wpisy

Szeretlek +256
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble

źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
mtnhardcore2 +3
Z tymi małolatami to na prawdę trzeba konkretnie od razu, a nie że człowiek próbuje na siłę wymyślać jakieś tematy i chce być delikatny :d ona 19, ja 27
#tinder
#tinder

źródło: temp_file2858833983199486332
Pobierz
Jeśli ktoś uważa że TVN czy obecne TVP to jest to samo ale w drugą stronę to jest niespełna rozumu.
#neuropa #wybory #sejm #4konserwy #bekazprawakow #bekazpisu #tvpiscodzienny #polityka
źródło: image
PobierzPoza tym nie chodzi o paski, Tokio i narrację obu TV, o materiały i manipulacje, a te są na równi.
Są ważniejsze rzeczy. Niespełnione 80% obietnic po ponad roku, które miały być w sto dni, a wy tylko paskami żyjecie, które w połowie nawet są
Już zalała za czasów anty-imigracyjnego PiSu. Ta gowno-telewizja coś mruknęła może, że za czasów PiS Polska przestała być monoetniczna?
@UsmiechnietaPolska: widać że nie pamiętasz/nie chcesz pamiętać, podczas pandemii TVN puszczał narrację o zgonach z covid jako "ofiary pisu"
Ty gościu jesteś za mało lotny, żeby w ogóle ogarnąć że obietnice były KO a rządzi koalicja czterech ugrupowań, mająca często sprzeczne interesy. Trzeba być niespełna rozumu, żeby nie odróżniać sytuacji gdzie PiS miał bezwzględną większość i prezydenta, więc ustawy przepychał na kolanie, w nocy i przy protestach społeczeństwa a obecnych realiów gdzie każda ustawa to kompromis między interesem 4 partii (gdzie na koniec
Komentarz usunięty przez moderatora
Zamykać to on może co najwyżej gębe a nie niewygodne dyskusje xD
@spiewana-pilka-nozna: chyba nie masz telewizora, a swój osąd opierasz na TVrepublika.
źródło: ce45b4bc-af97-4156-aee2-d5a35309271b
Pobierz