Wpis z mikrobloga

@CassandraZiemniaczana: Coś czuję, że Ciocia Kasia przeglądała uważnie przez ostatnie dni święty tag. Część zdań to prawie kopiuj-wklej tego, co my tu wypisujemy, np:

W momencie gdy spadki cen się utrwalą inwestorzy zaczną „schodzić” z mieszkań. Efekt: na rynku pojawi się jeszcze więcej ofert, co nakręci spadek cen. Dostępność mieszkań wzrośnie. Jednocześnie kapitał uwięziony w betonie ruszy tam gdzie powinien czyli w inwestowanie w firmy, giełdę, innowacje. Tyle o dobroczynnych
  • Odpowiedz
@CassandraZiemniaczana: mądrze gada, dlatego Donald ją usunie. W KO najdłużej trzymają się krzykacze, którzy jadą na hasłach typu "a bo pisiory". Ale i to się skończy, bo i ci, co ulegli propagandzie i latali po różnych politycznych marszach, zorientuja się w końcu, że zostali zmanipulowani ¯\(ツ)/¯

• Odpowiedz
śmiałem napisać coś złego o Donaldzie

@ArnoldZboczek: nie tyle złego co jest tutaj sterta tez bez cienia podstaw xD

No i mylisz logikę z ciągiem przyczynowo-skutkowym, z tym, że nie wskazałeś żadnych faktycznych przyczyn, ani faktycznych skutków tylko rzuciłeś gównem w nadziei, że coś się przylepi
  • Odpowiedz
1 uciekinier po stronie PiSu przez 1 rok rządów PO

@malinq: a jednocześnie cała reszta aresztowanych doświadczyła nieludzkiego lub poniżającego traktowania, przywracanie praworządności zgodna z logiką demokracji walczącej.

I kolejne rzucanie gównem bez cienia dowodów
  • Odpowiedz
a jednocześnie cała reszta aresztowanych doświadczyła nieludzkiego lub poniżającego traktowania

@makrel_gieldowy: szkoda, że nie ma na to żadnego dowodu oprócz zeznań prawomocnie skazanych przestępców

Akurat to Orlen rzuca gównem na samego siebie, jednocześnie daje kasę na fundację wspierających
  • Odpowiedz
mądrze gada, dlatego Donald ją usunie. W KO najdłużej trzymają się krzykacze, którzy jadą na hasłach typu "a bo pisiory". Ale i to się skończy, bo i ci, co ulegli propagandzie i latali po różnych politycznych marszach, zorientuja się w końcu, że zostali zmanipulowani ¯\(ツ)/¯

Tak, teraz czekam na wyzywanie mnie od "pisiorów", bo śmiałem napisać coś złego o Donaldzie, a przecież wg wielu nie można myśleć już samodzielnie i logicznie ¯\(ツ)/¯

@
  • Odpowiedz