Nigdy nie spodziewałem się że będę musiał tutaj o tym pisać, ale po kilkunastu latach małżeństwa i w trakcie rozwodu istnieje spora realna szansa że mój kontakt z dzieckiem zostanie znacząco bądź kompletnie ograniczony pomimo tego że od wielu miesięcy jest 50/50 i wszystko działa.
Stąd prośba: ktoś zna dobrego prawnika ze Śląska i okolic który specjalizuje się w podobnej dziedzinie - właśnie walki ojców o prawa do równej opieki?
Z góry dzięki
Ps. Mam tu konto naście lat ale na razie nie chce dawać amunicji bo pewnie i tak wszystko co napiszę z moje konta jest zbierane..
@mirko_anonim zapomni o naprzemiennej opiece ,bez zgody dwóch stron sąd się nigdy na to nie zgodzi , także standardzik podział majątku , ustalone widzenia i alimenty. Nic tu już nie zmienisz , taki żywot polaka u mnie to samo
@mirko_anonim: ja dostałem opiekę naprzemienn i to bez początkowej zgody mojej ex - napisz na priv to z chęcią opowiem o mojej sytuacji, mam nadzieję, ze będzie pomocna. Mogę również szczerze polecić mecenas, która mnie reprezentowała tutaj w Krakowie, natomiast z tego co wiem ona pracuje również 'poza Krakowem', choć to za pewne od niej zależy czy się podejmie. https://konstanty.com.pl/
@KrowkaAtomowka: da się - nie jest to oczywiste, natomiast póki jest nadzieja i masz przekonanie, że dzieci mają z Tobą rownie dobry, lub lepszy kontakt niż z ex to bardzo dobry punk wyjścia.
#pieklomezczyzn #dziecko #rozwod
Nigdy nie spodziewałem się że będę musiał tutaj o tym pisać, ale po kilkunastu latach małżeństwa i w trakcie rozwodu istnieje spora realna szansa że mój kontakt z dzieckiem zostanie znacząco bądź kompletnie ograniczony pomimo tego że od wielu miesięcy jest 50/50 i wszystko działa.
Stąd prośba: ktoś zna dobrego prawnika ze Śląska i okolic który specjalizuje się w podobnej dziedzinie - właśnie walki ojców o prawa do równej opieki?
Z góry dzięki
Ps. Mam tu konto naście lat ale na razie nie chce dawać amunicji bo pewnie i tak wszystko co napiszę z moje konta jest zbierane..
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi