Wpis z mikrobloga

Dlaczego ja muszę być takim cvelem. Całe życie wychowany na grzecznego potulnego chłopca, nie potrafię skłamać, nie potrafię nikogo oszukać dla własnych korzyści. Nie potrafię oszukać systemu. Jestem j3banym potulnym barankiem i popychadłem. To nie jest świat dla takich przegrańców jak ja. Jak to ktoś kiedyś powiedział "prawo jest jak płot, tygrys przeskoczy, żmija się prześlizgnie a bydło stoi" a ja jestem jak takie upośledzone ciele ze złamanymi nogami i uszkodzonym mózgiem. Nie potrafię być niemiły, jestem miły aż do bólu, zostałem wychowany na j----ą ciote i oferme. Nawet w tej p---------j szkole każdy ściągał na kartkówkach i sprawdzianach a ja siedziałem jak ten frajer bo "nie no to nie wypada, jak się nie nauczyłem to trzeba ponieść konsekwencje swoich czynów" p--------a niedorajda

#przegryw
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rmpr_: jakoś dla siebie potrafisz być niemiły. Teraz przełóż to na innych, nie wiem doklej im swój ryj czy coś i pójdzie
  • Odpowiedz
@rmpr_: A ja wlasnie jestem z tego powodu dumny i dla mnie wewnetrzny spokoj wynikajacy z tego jest wrecz bezcenny.
Pamietaj, ze w teorii gier to wlasnie tit for tat i jego warianty(a wiec uczciwy, mily, wspolpracujacy, ale wyciagajacy konsekwencje z oszustwa innych uczestnikow, i w przypadku wariantu modelu tez wybaczajacy pojedyncze potkniecia) long term dominuja, a modele egoistyczne i 'śliskie' same siebie eliminuja.

I na koniec moje ulubione powiedzenie:
  • Odpowiedz
@karaszer0: Bardzo mądry komentarz, aż musiałem sprawdzić czy dalej na wykopie jestem xD

nie potrafię skłamać, nie potrafię nikogo oszukać dla własnych korzyści

@rmpr_: Nawet nie wiesz jaka to wolność móc zawsze powiedzieć prawdę i do każdego wydarzenia odnieść się tak, jak je pamiętasz, bo wiesz, że nie masz sobie
  • Odpowiedz
@JanNaj358: Prowadzacy kazal nam sprawdzac odpowiedzi innych studentow z tej samej grupy. Znajoma rozdawala przed kartkowka dlugopisy, zeby mozna bylo latwo wszystko poprawic. Balem sie, ze zostane przylapany na oszukiwaniu i odmowilem.
  • Odpowiedz