Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tak wygląda ta słynna terapia. Tłumacze terapeucie że byłem kozłem ofiarnym i z tego powodu zrobiłem się nerwowszy przez ostatni rok, agresywniej prowadzę auto i inne. Czemu mobbing się odbywa? Ten już nie wie co mu mówić po kilku miesiącach to z ofiary robi na odwrót, czyli chama i agresora.

Szukam pomocy, bo ludzie mnie atakują to u terapeuty mam kazanie o tym jakim to ja jestem agresorem. 20 lat słyszę od znajomych jaki jestem opanowany i się to zmieniło, to ze mnie robi agresora.

Inni ludzie "mam depresję, dużo stresu, słaba samoocena, jestem do niczego,dziewczyna się dziwnie zachowuje, zdradził mnie".

A teraz dla osoby postronnej będzie jak to ja nie widzę swojego zachowania.

#wychodzimyzprzegrywu jak już odwiedzę 20 terapeutę chyba

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no te psychoterapie są posrane. Większość terapeutów się nie nadaje do tej pracy. Ja kiedyś jak miałem problemy to byłem u kilku i kończyło się na jednej wizycie. Oni próbują przypisać cię do jakiegoś schematu zamiast próbować zrozumieć dlaczego tak patrzysz na świat, dlaczego przeżywasz do co przeżywasz. Jak terapeuta na 1, 2 czy 3ciej wizycie zaczyna stawiać już diagnozę i coś sugerować to jest porażka. Imo przez kilka
  • Odpowiedz