Aktywne Wpisy

szzzzzz +39
"By 2030, depression is projected to be the leading cause of disability and mortality globally. This is due to a combination of premature deaths and years lived with disabilities."
#antynatalizm #psychologia #depresja
#antynatalizm #psychologia #depresja

mickpl +169
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
źródło: 1000036016
Pobierz@Komorczak: NATO to nie są szaleńcy by z takiej powodu uruchomić artykuł 5
@EarpMIToR: terroryści rosyjscy oraz ich sojusznicy zostali pozbawieni nowoczesnego sprzętu, zapasów magazynowych, amunicji, pierwszego oraz kilku kolejnych rzutów strategicznych w wojnie.
A NATO? ... Jeszcze nie dołączyło do wojny ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@EarpMIToR: A to mi pojechałeś - chyba już się nie pozbieram.
A tak serio wierzysz że terroryści rosyjscy atakowali by na wózkach golfowych / motorach / hulajnogach / osłach gdyby posiadali rezerwy sprzętu wojskowego?
@Grooveer: prowokacje to wy potraficie - a potem będzie płacz jak NATO wjedzie (╥﹏╥)
@Grooveer: co tam piszesz ? Ze istnieje jakaś czerwona linia której nie można przekroczyć? wasz lider już sporo takich linii malował i jak się skończyło ?
@Grooveer: To chyba dosyć racjonalne podejście. Nie sądzisz?