#farma Surfer drugim najgorszym farmerem po Wojtku wg Michała...A ja nie wiem, czy Surfer nie był drugim najlepszym po Erwinie farmerem tygodnia. - Bandi jako farmer ile mógł, tyle odrobił strat po Wojtku. - Danka może wprowadzała okropny chaos, ale w miarę ogarnęła swoje zadanie tygodnia(chociaż na polu nic nie robiła). - Michał ogólnie ogarniał na farmie porządki, ale koncertowo z----ł zadanie tygodnia. Surfera na dobrą sprawę tylko przebił Erwin, który i ogarnął zadanie tygodnia i robił cokolwiek na farmie.
@optimusprime2 szczególnie jak kazał komuś zbierać placki po krowach bo jak to sam powiedział? On nie może bo to musi stodoła. Robotę ogarniał. Wydawał konkretne zadania. Ale nie pomagał.
Surfer drugim najgorszym farmerem po Wojtku wg Michała...A ja nie wiem, czy Surfer nie był drugim najlepszym po Erwinie farmerem tygodnia.
- Bandi jako farmer ile mógł, tyle odrobił strat po Wojtku.
- Danka może wprowadzała okropny chaos, ale w miarę ogarnęła swoje zadanie tygodnia(chociaż na polu nic nie robiła).
- Michał ogólnie ogarniał na farmie porządki, ale koncertowo z----ł zadanie tygodnia.
Surfera na dobrą sprawę tylko przebił Erwin, który i ogarnął zadanie tygodnia i robił cokolwiek na farmie.