Aktywne Wpisy
krashann +4
Witam mam pytanie hipotetyczne. Czy wybaczylibyscie żonie zdradę (jednorazową)? Czy raczej byłby to koniec związku? Macie jedno małe dziecko. Czy dla dobra dziecka warto wybaczyć i być dalej razem? Żona żałuje i drugi raz tego nie zrobi (załóżmy że to pewne). W związku materialne niczego jej nie brakowało, mąż dobrze zarabiał i angszował się w opiekę dziecka, nie było tak że wszystko było na jej głowie.
#zdrada #zwiazki
#zdrada #zwiazki

radziuxd +528
Lubiłem Kujawski, bo mi się do szafki mieścił.
Do dziś. xD
#kujawski #problemypierwszegoswiata #zalesie
Do dziś. xD
#kujawski #problemypierwszegoswiata #zalesie

źródło: 1000029373
Pobierz
#pocztapolska #kurier #pocztex
Daj zrzut ekranu z trackingu.
źródło: IMG_2718
PobierzJak kurier dostarczył pod adres, to znaczy, że tak została ona nadana.
A jeżeli chodzi o status "w transporcie", to nie ma tu nic dziwnego. Paczki doręcza się albo bezpośrednio z sortowni (w miastach wojewódzkich) albo z głównej placówki w danym mieście. Dopiero po awizacji są one wysyłane do placówki awizacyjnej. Czasem kurier od razu zostawia przesyłki w placówce, a czasem rozlicza się w innej placówce i potem kierowca rozwozi
Masz status "przygotowana" jako pierwszy. Czyli jest to przesyłka z etykietą z e-nadawcy, a na nich nie ma adresu odbiorcy w przypadku opcji "odbiór w punkcie".
Oczywiście w formularzu trzeba podać dane adresowe, ale są one przesyłane wyłącznie elektronicznie