Wpis z mikrobloga

Na wakacje od składek dla psuedoprzedsiębiorcy się znalazło, na niskie 12,5% podatku od przychodu renteria jest, na rolnika płacącego 1zł zdrowotnego od hektara jest, a ty pracowniku etatowy co roku miej zamrożone progi i w nagrodę utrzymuj resztki usług publicznych i czekaj w 2 letniej kolejce do lekarza. Współczesny feudalizm. Założcie sobie chomąto

Xianist - Na wakacje od składek dla psuedoprzedsiębiorcy się znalazło, na niskie 12,5...

źródło: GjMTVyZXUAAq4ei

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@dlugi-gr: meeeh. skoro pracownicy to tylko dla ciebie koszt to po co ich zatrudniacie? Czyzby po to zeby zarobic na czyjeś pracy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To tyle nawet waszej przeklętej propagandy o kosztach pracowniczych i ciemiezeniu przez podatki. Zegnam once for all, bo z dzbanami nie ma sensu dyskutować.
  • Odpowiedz
@Xianist: Pracownicy etatowi zawsze będą dojeni przez państwo bez skrupułów, jest to za duża i za mało solidarna grupa żeby zaczęła protestować. Natomiast przedsiębiorcy są dobrze zorganizowani i umieją płakać w mediach. Ja już dawno się skapnąłem, że nie ma sensu się kopać z koniem i lepiej dołączyć do tych przedsiębiorców i Tobie też tego życzę.
  • Odpowiedz
Na wakacje od składek dla psuedoprzedsiębiorcy się znalazło, na niskie 12,5% podatku od przychodu renteria jest, na rolnika płacącego 1zł zdrowotnego od hektara jest, a ty pracowniku etatowy co roku miej zamrożone progi i w nagrodę utrzymuj resztki usług publicznych i czekaj w 2 letniej kolejce do lekarza.

@Xianist: hop hop hop
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: bez podniesienia drugiego progu nie ma to sensu. Samo zwiększenie kwoty wolnej od podatku tylko przenosi jeszcze bardziej ciężar utrzymania państwa na klasę średnią, która musi bulić 32% podatku po przekroczeniu skandalicznie niskiego drugiego progu podatkowego
  • Odpowiedz
@Xianist: Oczywiście mela na mordę bo na 99% nie spełnią tego postulatu nigdy ALE dla uczciwości trzeba stwierdzić, że jesteśmy w procedurze nadmiernego deficytu, która kapkę wyklucza obniżkę podatków.
  • Odpowiedz
Na wakacje od składek dla psuedoprzedsiębiorcy się znalazło, na niskie 12,5%

@Xianist: chcesz walczyć to weź się za górników i rolników
  • Odpowiedz
Pracownicy etatowi zawsze będą dojeni przez państwo bez skrupułów, jest to za duża i za mało solidarna grupa żeby zaczęła protestować. Natomiast przedsiębiorcy są dobrze zorganizowani i umieją płakać w mediach. Ja już dawno się skapnąłem, że nie ma sensu się kopać z koniem i lepiej dołączyć do tych przedsiębiorców i Tobie też tego życzę.

@bart40404: Panie bo kto po kolchozie ma siłe jeszcze strajkować ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz