Wpis z mikrobloga

Scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie coś. Przecież tym nierobom wystarczył by Fiat Panda. Cokolwiek co pomieści kilka blokad i tych dwóch przygłupów.
Pięknie się bawią za nasze pieniądze, może nie są potrzebni ale przynajmniej mają drogie niepotrzebne samochody

Rejestracja RP to Przemyśl chyba
ApropoDefakto - Scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie coś. Przecież tym ...

źródło: 1000006324

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@biskup2k U mnie w mieście kupili sobie takie cacko, tłumaczą się że w góry będą na szlaki jeździć i ja to jeszcze rozumiem ale samochód który kupili to się za bardzo w teren nie nadaje, Policja z Szczyrku ma Toyotę Hilux i ten samochód faktycznie w terenie pięknie sobie radzi, sam takim jeździłem w pracy po górach. Ale ten Land Rover to przecież na pierwszych koleinach po LKT zawiśnie, nawet opon
ApropoDefakto - @biskup2k U mnie w mieście kupili sobie takie cacko, tłumaczą się że ...

źródło: temp_file237607631926895194

Pobierz
  • Odpowiedz
@ApropoDefakto: polacy powariowali z tymi samochodami. Co 5 auto na drodze jest warte powyzej 200k, co 20 auto ponad pol bani... Bedac tydzien w hiszpanii, w Barcelonie nie widzialem ani jednej G klasy, ani jednego Merca za pol bani, raz widzialem stare klasyczne ferrari.
  • Odpowiedz
@ApropoDefakto: serio? Bo straż miejska dostała jakiegoś forda, to ten luksus? W sensie, nie zrozum mnie źle, ale jeśli to Cię rozzłościło, to nie zasnął byś, gdybyś dowiedział się, że oni w dużo gorszym i większym stopniu r-----------ą publiczne pieniądze - tutaj chociaż jest samochód ;)
  • Odpowiedz