Wpis z mikrobloga

@pitpit37: mi to samo, na tv nie działało już dawno... a na kompie nie wylogowywałem się i działało chyba do dziś. Bo chciałem włączyć i d--a :) Siorka z USA mi udostepniala dane .... VPN nic tu nie da pewnie ? bo musi być to samo ip
  • Odpowiedz
@Enjama @pitpit37 @redorbiter
Popytajcie u dostarczyciela internetu czy macie coś takiego jak przekierowanie portów albo zewnętrzne stałe ip. U właściciela konta musielibyście zrobić zrzutkę na lepszy internet i router z opcją serwera OPENVPN.
Na waszych urządzeniach z których chcecie oglądać netflixa instalujecie klienta openvpn, całą konfigurację jak to ogarnąć pytajcie na mirko to pewnie pomożemy albo w necie wygrzebiecie bo to nie trudne.
To działa tak że wasz laptop,
  • Odpowiedz
@mati1990: Tak siostra to postawi na pewno :) Mam zew ip dynamiczne. Po zresetowaniu routera i plikow cookie netflix dalej działa. Jak dlugo nie wiem, ale nie będę bardzo płakał. Mam dostęp od 18 lat do najlepszego polskiego trackera
  • Odpowiedz
@Enjama czemu ona miałaby, nie możesz jej tego zrobić? Weź dane od niej do jej ISP, dowiedz się i jej anydeskiem ogarnij w czym problem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz