Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +670
Wczoraj dopeลniลem formalnoลci i w lipcu 2025 moja flota poszerzy siฤ o kolejne Porsche, a bฤdzie to model 911 Targa 4 GTS๐
Dลugo zastanawiaลem siฤ czy nie kupiฤ uลผywanego Ferrari 488 Spider na ktรณre chorowaลem od premiery, ale ostatecznie wybรณr padล na 911 :)
Podziฤkowania dla Pana Jakuba z Porsche Krakรณw, ktรณry mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalnฤ i sprawnฤ obsลugฤ ๐
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, ktรณre chciaลbym zamรณwiฤ na wiosne 2028
Dลugo zastanawiaลem siฤ czy nie kupiฤ uลผywanego Ferrari 488 Spider na ktรณre chorowaลem od premiery, ale ostatecznie wybรณr padล na 911 :)
Podziฤkowania dla Pana Jakuba z Porsche Krakรณw, ktรณry mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalnฤ i sprawnฤ obsลugฤ ๐
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, ktรณre chciaลbym zamรณwiฤ na wiosne 2028

ลบrรณdลo: 1
Pobierz
szzzzzz +63
Wchodzฤ sobie dzisiaj na wykop i oto widzฤ ten wpis jako pierwszy. Akurat wczoraj sลuchaลam rozmowy z kanaลu SWPS na YouTube, juลผ niewaลผne o czym konkretnie, ale byล tam poruszany temat zjawiska "need of chaos". Oczywiลcie zadziaลaล u mnie efekt dostฤpnoลci i od razu skojarzyลam sobie to co robi wielkinos z tym wลaลnie zjawiskiem. Naturalnie nie wiem jakie sฤ
pobudki tego uลผyszkodnika i tej pewnoลci raczej nigdy nie bฤdฤ mieฤ (chyba ลผe

ลบrรณdลo: temp_file7968518027065579510
Pobierz
๐ฅ Beyond Blue oraz HUMANKIND za DฬฒAฬฒRฬฒMฬฒOฬฒ na EPIC ๐ฅ
๐ OCENY:
๐ฏ Beyond Blue Metacritic: Metascore: 72/100, Userscore: 6,9/10
๐ฎ Beyond Blue Bardzo pozytywne (929 ocen)
๐ฏ HUMANKIND Metacritic: Metascore: 77/100, Userscore: 6,8/10
๐ฎ HUMANKIND Steam: Mieszane (20,565 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
Beyond Blue 17 kwietnia 2020
HUMANKIND 21 paลบdziernika 2020
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
โก๏ธ 14.02 , godz. 17:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na epic, steam, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA GOG
- LISTA WOลANIA AMAZON
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania
ลบrรณdลo: temp_file6370880850983137062
Pobierz