Wpis z mikrobloga

Na prawdę mam nadzieję, że to jest ostatnia deska ratunku jeśli chodzi o media, bo w telewizji jest już ewidentny brak obiektywnych stacji, no ale oczywiście mogę się mylić i wszystko może się odwrócić.

@eltosteron: twoim zdaniem KZ jest obiektywny?
  • Odpowiedz
  • 0
@framugabezdrzwi: a napisałem, że jest inaczej?
Na prawdę to ostatnie medium, do którego można się o to przyczepić. Jak można powiedzieć, że nie jest obiektywny, skoro od lewa do prawa każdy ma swój program o swojej tematyce i głosi to, co chce. Znajdz mi drugi taki portal/stację, gdzie masz taki wachlarz.
  • Odpowiedz
Jak można powiedzieć, że nie jest obiektywny, skoro od lewa do prawa każdy ma swój program o swojej tematyce i głosi to, co chce.

@eltosteron: zapraszanie ludzi o różnych poglądach nie czyni go obiektywnym. Definicja obiektywizmu jest zgoła inna. To o czym ty piszesz to pluralizm.
  • Odpowiedz
@eltosteron: Naucz się, że w dziennikarstwie/mediach/popkulturze nie ma czegoś takiego jak OBIEKTYWIZM. Jest tylko gust lub punkt widzenia. To nie jest matematyka, że 1=1. Nie ma i nie było NIGDY obiektywnych mediów, artykułów, recenzji, to wszystko są mniej lub bardziej wyważone opinie. A to, że ktoś zaprasza do siebie ludzi z różnego spektrum poglądów, nie czyni go obiektywnym, a jedynie możliwie potencjalnie bardziej interesującym.
  • Odpowiedz