Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
UtraciΕem swojΔ godnoΕΔ i rozum.
RΓ³ΕΌowa co chwila mnie gnoi, mΓ³wi ΕΌe nie jestem prawdziwym facetem, ΕΌe wszystko robiΔ nie tak, ΕΌe wszystko jΔ we mnie draΕΌni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
TydzieΕ temu nawet zagroziΕa ΕΌe zerwie zarΔczyny, miaΕa zdjety pierΕcionek i tak mΓ³wiΕa. PrzekonaΕem jΔ ΕΌeby tego nie robiΕa, postawiΕa ultimatum ΕΌe muszΔ robiΔ to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzieΕ,
UtraciΕem swojΔ godnoΕΔ i rozum.
RΓ³ΕΌowa co chwila mnie gnoi, mΓ³wi ΕΌe nie jestem prawdziwym facetem, ΕΌe wszystko robiΔ nie tak, ΕΌe wszystko jΔ we mnie draΕΌni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
TydzieΕ temu nawet zagroziΕa ΕΌe zerwie zarΔczyny, miaΕa zdjety pierΕcionek i tak mΓ³wiΕa. PrzekonaΕem jΔ ΕΌeby tego nie robiΕa, postawiΕa ultimatum ΕΌe muszΔ robiΔ to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzieΕ,

#kredythipoteczny CzeΕΔ, gadaΕem z kumplem i twierdzi ze jego kolega z narzeczona/dziewczyna (sam juΕΌ nie wiem XD) wziΔli kredyt hipoteczny na mieszkanie 70m2 w mieΕcie w pomorskim on w wieku 21 ona w wieku 20 lat, po roku pracy zza granica z wkΕadem wΕasnym? Jakie jest prawdopobienstwo ze mΓ³wi prawdΔ a jaka ΕΌe p*doli bzdury? #mieszkanie #pytaniedoeksperta #finanse
Wczoraj mieliΕmy przyjemnoΕΔ zorganizowaΔ AMA z Tomaszem Czukiewskim, twΓ³rcΔ kanaΕu Ciekawe Historie, ktΓ³re spotkaΕo siΔ z Waszym ciepΕym przyjΔciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, ΕΌe takie inicjatywy naprawdΔ trafiajΔ w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizowaΔ wiΔcej podobnych spotkaΕ!
Jednym z pomysΕΓ³w na kolejnego goΕcia jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykΕadowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujΔ cy siΔ m.in. informacjΔ kwantowΔ w wersji relatywistycznej. JednoczeΕnie fotograf, kompozytor i twΓ³rca filmowy. Przede wszystkim jednak - osoba, ktΓ³ra bez wahania wkΕada kij w mrowisko Εwiata uporzΔ dkowanych idei.
Co sΔ dzicie? π
#liganauki #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #fizyka #fizykakwantowa
ChcielibyΕcie zobaczyΔ Andrzeja Dragana w roli naszego goΕcia w AMA?
Komentarz usuniΔty przez moderatora
@programista_wykopek: mam nadziejΔ, ΕΌe nigdy. UsuΕ konto.
@wykop: bardzo fajny pomysΕ.
Tylko zabroΕcie zadawania pytaΕ o AI xD