Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +31
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 44.3% (151)
- Nie 55.7% (190)

ProstyHuop +25
#321685 niestety nie czuje się tutaj najlepiej dlatego też postanowiłem usunąć konto, procedura usuwania została rozpoczęta, niestety muszę czekać do poniedziałku aż mi moderacja odpiszę dlatego do tego dnia jeszcze będę sobie pisał huopy od czasu do czasu bo może do tej pory akurat pampryczki wykiełkują ale już za wczasu chciałem przekazać obowiązku tagowe ponieważ godzina usunięcia konta nie jest dokładnie znana. Co z tym zrobicie to już od Was

Tylko jednej nocy dwa wykolejenia
#polityka #afera #heheszki #poznan
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-7 o 12.47.53
PobierzPESA 10 lat temu robiła za 8mln szt tramwaje dla poznania i to była najtańsza oferta. 10 LAT TEMU. Teraz nie dość, że by krzyknęli cenę o wiele większa to by trzeba było czekać latami bo są zawaleni pracą.
Jeszcze tylko tory wymienić i będzie git
Widzę ty jesteś umyslowo na poziomie tych co płakali ze kupiliśmy w USA używane m1a1 abrams bo zawsze lepiej nie mieć nic niż mieć używane XDD a przecież
Patrz nowy sprawny tramwaj pesy się wykoleiły w cenie 24 używanych. Po co kupować nowe i sprawne jak działają tak samo jak używane i to w 2022 czyli od razu po dostawie. I co na to powiesz?? Czekam na fikolka
źródło: 1000041414
PobierzAle widzisz czale szczęście ktoś wyżej napisał że kupiliśmy nowe więc teraz załóż kask i rób fikolka że wydamy setki mln a mamy deficyt XDDD hahahha bo pierwszy będziesz do tego
Dodatkowo biorąc pod uwagę, że Modertrans to spółka miejska, to zamawianie tam daje zysk miastu podwójnie.