Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +159
Francja TFR 1.62 - France's demographic collapse. Francja po cichutku wymiera. Francja będzie mieć kłopoty. Co dalej? Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska

źródło: IMG_20250409_184258
Pobierz
Qbakoz 0
Hej, jest ktoś w stanie pomóc w odmontowaniu baterii umywalkowej? Kupiłem nową, tamta niestety się połamała. Obejrzałem dwa trzy tutoriale, mówię dobra żadna filozofia. Jednak ta stara bateria jest zamontowana w jakiś dziwny sposób. Jesteście w stanie mi powiedzieć, jak to rozmontować. Nie mam pojęcia i mnie trochę zatkało.
#hydraulika #lazienka #lazienka #woda #pomocy #dom #remontujzwykopem #naprawa
#hydraulika #lazienka #lazienka #woda #pomocy #dom #remontujzwykopem #naprawa

źródło: IMG_8007
Pobierz
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
@Ksiega_dusz: (-‸ლ)
@Ksiega_dusz: Chorych ludzi raczej nie ubędzie, w przeciwieństwie do pieniędzy ładowanych w polskie startupy i kontraktornie.
Lekarz:
1. jest potrzebny społeczeństwu, bo ludzie chcą być zdrowi i z założenia nikt na tym nie szczędzi
2. Zawód jest regulowany prawnie, wymaga wykształcenia, specjalizacji, praktyki itp,
3. Ilość lekarzy na rynku może być sterowana "ręcznie" poprzez np. liczbę miejsc na uczelni, odebrania prawa zawodu, do tego masz nad sobą NFZ, MZ, Rade Lekarską i inne baty, nie zapomnijmy o
@Ksiega_dusz: bo potrafi pisać po polsku, bo pełni potrzebną funkcje w społeczeństwie, bo jest inteligenty, ma klase i jakiś poziom.
Nic z tych rzeczy nie można powiedizeć o żadnym javowcu w polsce
@wiedzminyo: szczególnie na receptach potrafili ( ͡º ͜ʖ͡º)
A mogę spytać się co tak się czepiliście tego IT XD. Ludzie tracą pracę we wszystkich branżach. Chcesz stabilności to zostań nauczycielem, i żyj na garnuszku państwa. Służba zdrowia jest pełna patologii, więc nie idealizuj.