Wpis z mikrobloga

@eugeniusz_geniusz: ale co mi po wspólnym nagraniu, jeżeli nie ma tam zarejestrowanego każdego ruchu mojej Zosi aby do końca życia ją prześladować chwilowym grymasem wśród rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
paradoksalnie ludzie w większości nie kręcą tego dla siebie, tylko dla innych żeby się pochwalić w social mediach xd

@eugeniusz_geniusz: a ci inni mają to totalnie w dupie i tylko dla świętego spokoju dają like
  • Odpowiedz
Taaa, spróbowałbym jakiegoś występu nie nagrać i nie wysłać dziadkom to by mi marudzeniem żyć nie dali.

@CheSlaw: zrobiłeś sobie dziecko żeby dziadkowie ci nie marudzili? Marudzenie dziadków ma dla ciebie większy priorytet niż zbudowanie ze swoim dzieckiem normalnej relacji?
  • Odpowiedz
@eugeniusz_geniusz

@NiBBonacci: paradoksalnie ludzie w większości nie kręcą tego dla siebie, tylko dla innych żeby się pochwalić w social mediach xd

No niekoniecznie. Ja kręcę dla siebie na pamiątkę i często z różową wracamy do takich nagrań. Nie gapie się w telefon, tylko trzymam sobie niżej ryja, albo z boku, żeby coś tam się nagrało, bo filmu na Oscara nie kręcę i tylko tak aby było na pamiątkę, a
  • Odpowiedz
@eugeniusz_geniusz:
sekwecja wyglada tak:
1. patrzenie na występ Amelki przez okienko telefonu
2. obejrzenie 5 sekund występu w domu bo więcej się nie chce
3. trzymanie filmu na telefonie 3 lata aż ten się s-------i i po kupieniu nowego filmik ląduje na wysypisku w Afryce
  • Odpowiedz
  • 0
@NiBBonacci k---a ale prawdziwe () aktualnie jak zrobiła się moda na Hologramy typu Anyma i HI-LO to już jest całkowita patologia. Przychodzą takie dzbany na Rave a nawet nogami nie potuptają przez cały występ
  • Odpowiedz
  • 0
@manikcs duperów a nie bomerów, obejrzyj sobie pierwszy lepszy Tommorowlamd lub UMF jeszcze do 2018 r gdzie już wszyscy mieli smartfony i mimo to pod sceną był ogień i każdy się bawił.
A teraz to jak nie nagrywają te z-----e hologramy typu Anyma przez cały występ to atencyjne d--y chodzą w jakichs p--------h strojach.
Naprawdę festiwale muzyki elektronicznej się skończyły i została tylko papka socjalmediowa.

Aktualnie to taki prawdziwy klimat festivali
  • Odpowiedz