Aktywne Wpisy

mickpl +141
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,

Teuvo +27
dlaczego nie zapiszecie się na kurs tańca
#bekazpodludzi
źródło: IMG_4810
PobierzAle potem skończyłem 18 lat. Teraz sobie odpalam dyktafon i jak mam ochotę sobie odtworzyć wspomnienia to puszczam sobie sam dźwięk.
@eugeniusz_geniusz: Ile bym dał, żeby mieć takie nagrania z mojego dzieciństwa.
@eugeniusz_geniusz: a ci inni mają to totalnie w dupie i tylko dla świętego spokoju dają like
@CheSlaw: zrobiłeś sobie dziecko żeby dziadkowie ci nie marudzili? Marudzenie dziadków ma dla ciebie większy priorytet niż zbudowanie ze swoim dzieckiem normalnej relacji?
No niekoniecznie. Ja kręcę dla siebie na pamiątkę i często z różową wracamy do takich nagrań. Nie gapie się w telefon, tylko trzymam sobie niżej ryja, albo z boku, żeby coś tam się nagrało, bo filmu na Oscara nie kręcę i tylko tak aby było na pamiątkę, a
@GrammarNazi: plusik +
sekwecja wyglada tak:
1. patrzenie na występ Amelki przez okienko telefonu
2. obejrzenie 5 sekund występu w domu bo więcej się nie chce
3. trzymanie filmu na telefonie 3 lata aż ten się s-------i i po kupieniu nowego filmik ląduje na wysypisku w Afryce
A teraz to jak nie nagrywają te z-----e hologramy typu Anyma przez cały występ to atencyjne d--y chodzą w jakichs p--------h strojach.
Naprawdę festiwale muzyki elektronicznej się skończyły i została tylko papka socjalmediowa.
Aktualnie to taki prawdziwy klimat festivali