Wpis z mikrobloga

@wezsepigulke: GUNWIORZU CIEMIENSZCO nie wiesz, że starszym NALEŻY SIĘ szacunek ZAWSZE?!
Kiedyś zwróciłem takiej uwagę jak paznokcie wbijała w gruszk żeby sprawdzić czy miękkie. Jak się do mie z mordą rzuciła bo ona ZĘBÓW NIE MA I MIENTKIE MUSI a ja to gunwiarz jestem, leń, śmierdzoncy dzieciak, że ja ją po ryncach muszę całować bo bez niej bym nie miał tego co mam teraz (jakbym ją znał).
Na jej nieszczęście
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: kiedyś w biedrze widziałem gościa, który wziął jakieś 15 bułek niósł je gołymi rękami wysypał na taśmę przy kasie, bułki dojechały do kasjerki. Jednak okazało się, że koleś nie wziął ze sobą kasy i odniósł te bułki... Kasjerka niby gdzieś tam zgłosiła żeby te bułki wypierdzielic, ale czy je wywalili to nie wiem.
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: Właśnie przez takie elementy kupuję bułki tylko w piekarniach płacąc yebane 80 groszy / sztukę.

Ale jak moja wyobraźnia się odpali i pomyśli gdzie ta babka wcześniej grzebała (w nosie, w pi*dzie, w innych zakupach) czy nie myła rąk od 5 godzin to aż mam odruch wymiotny.
  • Odpowiedz
@wezsepigulke @Cane no właśnie, jak się coś takiego widzi to od razu powinno się zwrócić uwagę, ja zawsze robię aferę tak, że pół sklepu to słyszy, żeby też inni, którzy mają w głowie takie pomysły się zastanowili i więcej tego nie robili. I od razu też wołam pracownika, żeby wymusił zakup tych macanych bułek albo żeby je jeszcze przy mnie wywalił z półki. Takich rzeczy nie można tolerować, a filmiki
  • Odpowiedz