Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +118
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +858
Czy pozwalalibyście żonie albo partnerce, żeby wyjeżdżała sobie sama na jakieś obozy taneczne tańców karaibskich, prowadzone przez przystojnych instruktorów?
Drugie pytanie, czy Robert Lewandowski powinien uważać przechodząc przez drzwi, żeby rogami nie zahaczyć o futrynę?
źródło: 1000001190
PobierzWysłałbyś żonę/partnerkę samą, na obóz taneczny bachaty?
a) Robert ufa jej w 100% i wierzy w siłę uczucia, w końcu jest z nią od wielu lat.
b) Lewy widzi, że ona już się zmieniła, nie jest tą samą kobietą co kiedyś i małżeństwo trwa jedynie z przyczyn wizerunkowych.
d. kreci ich swingerstwo lub inne zboczenie
To był taki "sport walki" za nawet przeciwnika tam nie było. To kutarate która ona trenowała to bardziej taniec solo niż sport walki.
@AlienFromWenus: myślę, że jest różnica pomiędzy "chcę kupić motor" a "jadę na ruchanie na Dominikanę"
@takasraka
@Kopytnik_1: to jest zawsze pytanie z d--y i już wiesz, ze rozmawiasz z pasywno agresywnym beciakiem, cuckiem. Przecież jak będzie chcieć to jej nie zatrzymam siłą. Tyle, że w normalnym związku po prostu nie chce, tak samo jak ja gdybym miał jechać gdzieś z jakimiś tępymi dzidami nawet atrakcyjnymi zamiast móc spędzic kolejny tydzień z miłością mojego życia to bym nie chciał. Co to w