Wpis z mikrobloga

#przegryw #lewandowski #cuckold #zwiazki #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill

Czy pozwalalibyście żonie albo partnerce, żeby wyjeżdżała sobie sama na jakieś obozy taneczne tańców karaibskich, prowadzone przez przystojnych instruktorów?

Drugie pytanie, czy Robert Lewandowski powinien uważać przechodząc przez drzwi, żeby rogami nie zahaczyć o futrynę?
Kopytnik_1 - #przegryw #lewandowski #cuckold #zwiazki #p0lka #rozowepaski #logikarozo...

źródło: 1000001190

Pobierz

Wysłałbyś żonę/partnerkę samą, na obóz taneczny bachaty?

• Oczywiście, zaufanie to podstawa w związku. 23.1% (284)
  • Chyba Cię pogięło... 76.9% (948)

Oddanych głosów: 1232

• 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopytnik_1 Ja tu widzę dwie opcje:
a) Robert ufa jej w 100% i wierzy w siłę uczucia, w końcu jest z nią od wielu lat.
b) Lewy widzi, że ona już się zmieniła, nie jest tą samą kobietą co kiedyś i małżeństwo trwa jedynie z przyczyn wizerunkowych.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: a dlaczego facet miałby zabraniać? Co jeśli to było jej hobby zanim się poznali, to teraz co, kaftan i do kuchni na klucz? Związek ma rozwijać a nie ograniczać. Jak facetom kobiety zabraniają kupić motor albo iść na p--o z kolegami to kwik że toksyczne baby i jakim prawem czegoś komuś zabraniają, wyśmiewane są takie kobiety i faceci nazywają pantoflami, ale w drugą stronę to widzę panom nie przeszkadza
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: to jakieś nowe? Bo na początku sezonu byann przystopowała z tego typu wrzutkami i robert strzelał jak na zawołanie, teraz od kilku tygodni idzie mu przeciętnie a byann wrzuca takie rzeczy, przypadek?
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: ale o czym my mówimy, jeśli wielcy p0lscy ex-kibole zasadowcy (np. Załęcki) zakochują się w onlyfansiarach i ladacznicach które służyły czarnym za taboret. Większość polaków to rogacze, widać to po tym jak na każdym możliwym kroku kobiety są wznoszone na piedestał - od małych, drobnych rzeczy po ustawodawstwo i sądownictwo.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Jak koledzy wyżej napisali: albo mają otwarty związek, albo fikcyjne małżeństwo. Rozwód jednak byłby bardzo dużym wydarzeniem medialnym i wizerunkowym. Odbyłoby się to ze szkodą dla dzieci i dla portfela, a pomimo olbrzymiego majątku Robert wydaje się człowiekiem, który potrafi liczyć i rozstanie mogłoby obniżyć jego wartość dla reklamodawców.
  • Odpowiedz
  • 0
@ToksycznyArek

@DonTadeo: @lukaschels e) Pamiętajcie, że ona trenowała sporty walki, chłop może nie mieć odwagi powiedzieć "nie".

To był taki "sport walki" za nawet przeciwnika tam nie było. To kutarate która ona trenowała to bardziej taniec solo niż sport walki.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Ty porównujesz gruszki do wierzby. Facet na motorze z kolegami to zupełnie inna rzecz niż własna baba uprawiająca taneczny s--s z obcym chłopem. Gdyby Anka wrzucała filmy jak tańczy walce wiedeńskie to by nawet jednego komentarza nie było. Problem polega na tym, że te jej "hobby" to jest taniec godowy właściwy dla osób, które albo są w związku, albo przed kiedy jest między nimi jakieś napięcie seksualne. Nikt nie
  • Odpowiedz
Jak facetom kobiety zabraniają kupić motor albo iść na p--o z kolegami to kwik że toksyczne baby i jakim prawem czegoś komuś zabraniają

@AlienFromWenus: myślę, że jest różnica pomiędzy "chcę kupić motor" a "jadę na ruchanie na Dominikanę"
  • Odpowiedz
Czy pozwalalibyście żonie albo partnerce

@Kopytnik_1: to jest zawsze pytanie z d--y i już wiesz, ze rozmawiasz z pasywno agresywnym beciakiem, cuckiem. Przecież jak będzie chcieć to jej nie zatrzymam siłą. Tyle, że w normalnym związku po prostu nie chce, tak samo jak ja gdybym miał jechać gdzieś z jakimiś tępymi dzidami nawet atrakcyjnymi zamiast móc spędzic kolejny tydzień z miłością mojego życia to bym nie chciał. Co to w
  • Odpowiedz