Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +44
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za

źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
MrGreeny +6

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wymieniali manetkę kierunku.
Tak jest na prosto kierownica jak jest i świeci się kontrolka od poduszki
Jakim to matołem trzeba być. Kierownica założona na o-------l az z taką różnica i jeszcze odpinali jaśka na podłączonym Aku
Tak jakby specjalnie
#motoryzacja #mechanikasamochodowa
źródło: temp_file4165951806683388042
Pobierz@r5678: zgłosiłeś to od razu przy odbiorze samochodu z serwisu, prawda?
źródło: temp_file6046213414589010771
PobierzZłóż reklamację zamiast płakać na wykopie jak taki pewny siebie jesteś
Też nie lubię mechaników, ale robienie czegoś przy samochodach na F to wieczne cierpienie
Ciekawe czy jest tam zwijak, bo jak jest i swieci airbag to mozliwe ze go upitolili :) @r5678 sprawdz czy klakson dziala
@Rustyyyy: nie kupiłem bo służbowy po drugie "mechanicy" przecież z-----i, napisałem co zrobili źle.
Jakbym miał kupować busa to tylko Promastera z usa z v6 pod maską plus gaz, a nie diesle. To pali nawet 12l. to masz 75zł za 100km. w gazie spali 17 litrów za 53zł i bezawaryjny silnik.
@xyz_xyz
A sprawdzę zaraz.
@Rustyyyy: przecież Boxer to jest to samo co Ducato i Jumper. Identyczne zegary mam w Jumperze z 2006r, jedynie komputer pokładowy jest biedniejszy.
@r5678: to dlatego wszystkie "ciężkie" pojazdy są napędzane dieslem? 🤣 a te 17 L to spali benzyny, a nie gazu. Czyli.. około 70zł (jazda na gazie). No to nieźle taniej, 5zł na 100km
Jaki okresowy przegląd instalacji? Nie ma czegoś takiego. jedynie płacisz na przeglądzie corocznym auta, więcej o te 60zł. daje to zabójcze 5zł miesiecznie więcej. Nie wspominaj nawet o filtrach za 30zł na rok. bo daje to 2zł i 50gr miesiecznie. normalnie te 7.50zł msc więcej to budżet domowy się nie pozbiera ;)
Zawory się nie wypalą
@r5678: ale masz to auto i nim jeździsz, czy wydaje Ci się? Bo Twoje wyniki rozjeżdżają się z deklaracją producenta i opiniami użytkowników na reddicie. Po za tym, czy zdajesz sobie sprawę, że mając busa załadowanego, spali w c--j więcej od diesla? Diesel może klekotać przy 1.7k rpm, gdzie już ma potężny moment obrotowy, a benzynę będziesz musiał trzymać na odcięciu.
XD, niezła
@r5678: może lepiej nie serwisuj auta "na gazie" 😉😁
@r5678: zgadza się, jestem przeciwnikiem LPG. Samemu mając auto w ON, PB i moto.
@OrzechowyDzem: my nie odbieramy ani nie dostarczamy w sensie kierowcy.
Pisze się zlecenie na serwis zostawia u dyspozytora i tyle.
Dzisiaj wlasnie planuje też z----c gościa co odbierał auto i przejechał nim 10km i najwidoczniej nie