Wpis z mikrobloga

@splinter96: Bodnarowska prokuratura działała w tej sprawie poza procedurami i sprawa jest kuriozalna, święty Jerzy bilboardowy to szara eminencja uśmiechniętego reżimu i jest nietykalny. Standardy putinowskie.
  • Odpowiedz
@splinter96: zawsze jak prawica atakuje, to robi się z nich schorowane staruszki, nieświadomych emerytów, zaburzonych ludzi wymagających pomocy (morderca Adamowicza) albo patriotyczne młode harcerki (marika matuszak) xD
  • Odpowiedz
@splinter96: pewnie taka z niej biedna emerytka jak ta jebnięta babcia kasia, co też sie do niej wszyscy na początku pucowali jak ją państwo ciemięży
  • Odpowiedz
@JuliuszSlowacki: cały problem z tą historią nie polega na tym, że oskarżono emerytkę, tylko dlatego, ze osoby publiczne mierzą się z takimi groźbami regularnie i prawo oraz państwo nie działa w ich wypadku tak nagle.
  • Odpowiedz
cały problem z tą historią nie polega na tym, że oskarżono emerytkę, tylko dlatego, ze osoby publiczne mierzą się z takimi groźbami regularnie i prawo oraz państwo nie działa w ich wypadku tak nagle.

@rakiwo: Wskaż mi osobę z której pisowska telewizja zrobiła złola na poziomie jakiegoś Bondowskiego filmu i robiła tygodniami seanse nienawiści - bo tak się stało z Owsiakiem. Gdzie prezydent miasta został zamordowany dokładnie z tego samego
  • Odpowiedz
@JuliuszSlowacki: Ty chyba nie ogarniasz, jak działa internet portale X czy FB. Praktycznie każda osoba publiczna otrzymuje hejt i groźby od osób z drugiej strony.

Ba ja nie będąc osobą publiczną biorąc udział w dyskusjach pare razy otrzymałem takie groźby. Owsiak został potraktowany priorytetowo jak nadczłowiek, jakby był nad społeczeństwem i to jest skandal.
  • Odpowiedz