Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +204
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek

źródło: 1000004843
Pobierz
> wchodzę
> obsługa to w 100% pajeety
Wy tu tak żyjecie?
#uk #londyn
źródło: Ggw0ieQWgAA0Z68
Pobierz@I-like-flying-high rozumiem że duńczycy nie przyjadą robić na victorii za £11 na godzinę ale mogli jakąś blond-litwinkę chociaż tam postawić
@biaukowe: To Ty jakiś retard jesteś że przyjechałeś mieszkać do multietnicznego kraju w którym nie pasują ci nie-biali? nie lepiej było zostać w Sfornych Gaciach?
@biaukowe: ale co ci za różnice robi jaki kolor skóry ma sprzedawca? Poszedłeś tam ludzi oglądać czy kupić coś do jedzenia?
Jak w Polsce idziesz na neapolitańska pizze to narzekasz ze kelnerka jest blondynka Kasia?
źródło: GjQn1s4XIAAenZi
Pobierzźródło: GjQFtAHWQAAjoqO
Pobierz