@Bestia_z_Jellystone ja nie robię, bo też uważam, że są obrzydliwe. Jeszcze kilka lat temu wszelkie brokaciki na paznokciach, kokardki i inne g---o to był największy kicz, a teraz co druga baba ma.
@WielkiNos: @Bestia_z_Jellystone ja tam akurat lubię, jak moja sobie zrobi ładne paznokcie. no ale ona nie robi takich długich, tylko z naturalną długością z jakimś ładnym kolorem. sprawia jej to przyjemność, ładnie wyglądają. no i najważniejsze: sama to sobie finansuje.
@Andrzej_Buzdygan jednolity kolor jest ok, ale jeśli to lakier hybrydowy utwardzany lampą uv to zwiększa ryzyko raka skóry i najgorsze jest to, że może go nie być przez jakiś czas widać pod tymi wszystkimi warstwami - tak mi kiedyś powiedziała babka od USG p----i.
@Bestia_z_Jellystone: Wy mówicie, że one sprzedały się Mokebom z wielkimi pałami. Otóż nie, p0lki sprzedały się małym, chińskim fistaszkom: iPhone'y produkcji chińskiej, TikTok i paznokcie robione przez Chinki.
@walokid psiarski kukold na mnie doniósł do psiary właścicielki pitbulla i bulteriera, która się chwaliła, że ludzie na ulicy się na jej widok rozstępują jak może czerwone. Napisałam swoje wyobrażenia dlaczego i zostało to uznane za pomówienie xd
@WielkiNos: czym innym jest próba przekonania, że coś jest koniecznością, a czym innym uczciwe nazwanie fanaberii. Nie widzę problemu wydawać pieniędzy na rzeczy niepotrzebne, jeśli je lubię lub moja baba je lubi). Tylko z jakimiś ograniczeniami.
@WielkiNos moja partnerka ma dostęp do mojej karty płatniczej i kredytowej. Dziwię się, że się pyta o cokolwiek skoro i tak ma pozwolenie na zakup czegokolwiek zechce. No ale jest moją najsłodszą kruszynką, moim małym cudem, więc to naturalna kolej rzeczy.
#pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #takaprawda
źródło: temp_file4568935757230725816
Pobierzźródło: temp_file227305621274418787
Pobierzźródło: temp_file333752296093373076
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file6330899632136856735
Pobierz@walokid psiarski kukold na mnie doniósł do psiary właścicielki pitbulla i bulteriera, która się chwaliła, że ludzie na ulicy się na jej widok rozstępują jak może czerwone. Napisałam swoje wyobrażenia dlaczego i zostało to uznane za pomówienie xd
źródło: temp_file811901161190718493
PobierzNo ale jest moją najsłodszą kruszynką, moim małym cudem, więc to naturalna kolej rzeczy.
@Bestia_z_Jellystone: Widac ze z babami masz tyle wspolnego co z mercedesami XD