Wpis z mikrobloga

Na dniach mają oglosic iphone SE 4 generacji: Apple AI, duzy ekran, procesor A18, wielkosciowo IP14.

Co najwazniejsze, bedzie to pierwszy model z modemem 5G od Apple, firma rezygnuje ze sprzętu Qualcommu i od teraz bedzie produkowala sama.

https://www.patentlyapple.com/2025/02/a-gurman-rumor-apples-iphone-se-4-is-finally-set-to-arrive-in-the-coming-days.html

#apple
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zastanawia mnie kto kupuje takie odgrzewane stare kotlety za 2500zł z ograniczonymi możliwościami i funkcjonalnością androida za 800zł.

@Widur: boomerzy. mój ojciec do tej pory używa iP 7 którego mu kiedyś oddałem, a ja jestem wdzięczny że nie zawraca mi d--y jak wtedy kiedy miał androida i ciągle cos mu się z nim działo.
jeśli cena tego SE4 będzie się zgadzała to z przyjemnością kupię im obydwojgu po sztuce.
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: no tak tak, tyle tylko ze przecietny uzyszkodnik iphonow SE mial w dupie procesor, liczyl sie gabaryt i touchID. Ten telefon zostal pozbawiony obu ww. zalet.

Czyli zostaje nazwa iphone 16 bieda edition. Nie bardzo widze target tego urzadzenia.
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: Jeszcze pytanie z czego tył będzie zrobiony. Czy wrócą do aluminium, czy dadzą plastik. Jak alu, to kolejna zaleta, jak plastik, to w sumie i tak lepiej niż to bezsensowne szkło.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze tanie wejście w system Apple. Za 2500 masz nowy smartfon z aktualizacjami 7lat i topowym aparatem na rynku. Sam zastanawiam się czy nie kupić na premierę jako mój 1 poważny smartfon Apple.
  • Odpowiedz