Wpis z mikrobloga

Gdzie my żyjemy???

66-latce, która napisała do Jerzego Owsiaka „giń człeku”, postawiono zarzuty w mniej niż dobę od zawiadomienia. Poszli do niej pierwszy zastępca komendanta miejskiego policji i naczelnik wydziału kryminalnego.
Sprawą zajmowało się Centralne Biuro Zwalczania Cyberprzestępczości. O sprawie dowiedziało się ponoć od pełnomocnika Jerzego Owsiaka. Pełnomocnictwo jest z 14 stycznia i wtedy pełnomocnik złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. A CBZC wystąpiło do Mety o ujawnienie danych kobiety już 12 stycznia.

https://wiadomosci.wp.pl/blyskawiczna-akcja-czyli-jak-panstwo-zlapalo-emerytke-grozaca-jerzemu-owsiakowi-7122253198809920a

#polityka #wosp #owsiak #sejm #afera #konfederacja
kogi - Gdzie my żyjemy???

66-latce, która napisała do Jerzego Owsiaka „giń człeku”, ...

źródło: IMG_3203

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kogi: "Słabi wobec silnych, silni wobec słabych" szkoda kobiety, bo pewnie nasłuchała się p---------a w Republice albo innym prawackim ścieku o Owsiaku i sobie tylko narobiła problemów
  • Odpowiedz
@kogi Ale takie groźby dostają politycy od prawa do lewa. Chodzi o to, że Adamowicz został zamordowany na orkiestrze Owsiaka. Ale zgadzam się każda taka groźba powinna być od razu monitorowana.
  • Odpowiedz
@kogi: Jeśli oczekujesz że tu napiszę "nie no jak życzy śmierci pisowcowi to nie ma problemu" to się niestety przeliczysz, ale możesz żyć dalej w świecie symetrii
  • Odpowiedz
@kiszczak:
"Przecież "Trzeba odstrzelić" nie ma nic wspólnego z groźbą, którą jest "giń człeku"¯(ツ)/¯"
Nie mogę uwierzyć w to co tu jest napisane, to jest żart?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 12
@myidioci: @kiszczak @myidioci @Shadovek @badreligion66 @Shadovek @kiszczak nie wiem jeszcze co mogę napisać wykopkom, ale tu chodzi przede wszystkim o to, że ta schorowana emerytka prawa nie złamała, a dojeżdżana była jak najgorszy przestępca. Żeby przesłanka groźby była spełniona muszą zachodzić pewne warunki i wie to nawet Żukowska, ale wykopek tego nie wie, bo on kocha Tuska i Owsiaka bezgranicznie
kogi - @myidioci: @kiszczak @myidioci @Shadovek @badreligion66 @Shadovek @kiszczak ni...

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-7 o 08.54.25

Pobierz
  • Odpowiedz
@kogi

nie wiem jeszcze co mogę napisać wykopkom

Możesz napisać: "obecna koalicja o--------a niezłe cyrki, ale w poziomie żenady i ucisku obywateli nie zbliżyła się do skompromitowanego PiSu( ͡º ͜ʖ͡º)"
  • Odpowiedz
@kogi: Ty tak na serio? No ok jak pisze to biedna schorowana emerytka to nie ma problemu, niech n--------a ile wlezie, "czekać, obserwować". Ten przepis jest tak skonstruowany że wystarczy że osoba wobec której są kierowane takie groźby, zgłosi to do prokuratory że zgłasza obawy o możliwość ich spełnienia i ta musi to przyjąć, tutaj Owsiak to zgłosił bo s---------y z prawej strony nakręciły taki hejt na niego, że to
  • Odpowiedz
@kogi

jaka kara spotkała Warszawiankę roku która w obecności policji mówiła że zaje*** Jarka???

Dlaczego twoim nadrzędnym argumentem jest symetryzacja? No i ciekawe, czy rozumiesz siłę masowej narracji. Bo jeden wpis vs morze wpisów mają inną siłę. Przy tak zmasowanej nagonce szansa, że komuś odbije znacząco rośnie.
  • Odpowiedz